WPC Satisfaction

There are so much in this picture that makes me feel satisfied, besides holding the camera. Memories, the sense of freedom, the amazing landscape and the natural colors of the great ocean as well as the blue sky.
Road Trip California in 2014, a trip that gave me great satisfaction and lots of lovely memories.”A journey of thousand miles must begin with a single step and every exit is an entrance to somewhere else…”

Weekly Photo Challange
Satisfaction

21 thoughts on “WPC Satisfaction

 1. Thanks for visiting my blog, and commenting on my photos. 🙂 I’ve been to California several years ago too. The San Francisco area is quite interesting. I like the contrasting blue ocean and blue-green water along the shore in your first photo.

  Gilla

 2. Nu kom jag helt av mig… Du vann igår – helt underbart!!! Stort GRATTIS!!! Äntligen kommer din önskan att gå i uppfyllelse efter alla dessa år. Är otroligt glad för din del och hoppas att hunden du kommer att skaffa btier den eländiga grannen som ställde till det för er. Nej, jag skojar bara;-) Du måste vara överlycklig antar jag. Njut!!!

  Nu till bilderna – de är helt fantastiska såklart:-)

  Gilla

 3. Det är nästan orealistiskt vackert! Finns det något vackrare än naturens färger? Förstår att du vann striden om att äga en hund. Min vovve och jag gratulerar!

  Gilla

 4. Now we are talking:-) Bilen är perfekt till headern. Men texten borde vara större så att man ser vem som är den fantastiska fotografen:-) Sätt ”Welcome to Made in Malta & Anita´s Photo blog” längst ner på fotot och låt den ”flyta över hela bredden.

  PS. Ja, jag vet att jag är arbetsskadad;-) DS.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s