28 thoughts on “Flowers of the Day

 1. Inte bara dina vackra blommor lär behöva vattnas antar jag utan ni själva också;-)
  Otroligt färgglada blommor och dina makron är enasstående (som vanligt alltså). Näst sista bilden är fin favo här.

  Liked by 1 person

 2. Vackert fotograferade blommor med sina vattendroppar. 37 grader … pust. Det är på tok för varmt för mig. Igår hade vi runt 15 grader och regn halva dagen. Betydligt behagligare.
  Hoppas dina blommor blev glada när du vattnade dom. 🙂

  Liked by 1 person

 3. Så fina bilder där detaljerna kommer till sin rätt. Vackrast tycker jag att bilden på krokusen är i din header. Du har verkligen fått till den där mjuka känslan i bilden som jag tycker är rent magiskt vackert. Britt (britts foto) är väl den jag oftast ser tar sådana bilder. Jag önskar jag kunde få till åtminstone en sådan bild.

  Like

 4. Oj det är lite mycket om man ska göra nåt annat än att vila… Vi har haft 22-26 grader i två veckor och strålande sol. Det är härligt jag har gått min runda varje dag på 6 km, det hade jag nog inte kunnat göra i eran värme. Fast i och för sig hade vi 33… i två veckor när vi var i Florida och sprang runt och turista som bara den.. allt går om man vill bara man får i sig tillräckligt med vatten. Förstår att blommorna var törstiga! Väldigt vackra blommor fantastiskt att de inte slokar i värmen.

  Liked by 1 person

  1. Ja, det är lite mycket så det blir att sitta inomhus med a/c på och sortera och redigera bilder. Med bikinin på för vid fyra-tiden är det lagom att gå och bada 🙂 Tack för dina rader Eva, nu ska jag ut och duscha våra växter på terrassen! …och kanske mig själv också 😉

   Liked by 1 person

 5. Oj oj vad varmt! Vi kunde få ha lite av den värmen här…”kallt” i dag efter all regn som kom i går/natt. Men det behövs verkligen. Jag gillar verkligen den första bilden; petunior? Känner värmen ni har i den bilden, men den är vacker !

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s