28 replies to “Shade and Shadows

 1. Den här headern gillar jag också skarpt! Tycker mycket om typsnittet på “Make life beautiful” – snyggt!
  Den första bilden är kanoooon och skuggbilden på dig shälv blir så himla läcker tack vare de olikfärgade plattorna. Skitsnyggt! 38 grader – puuuh, det är till och med för varmt för mig, men 26 grader i vattnet är idealiskt:-)

 2. Kan förstå att ett dopp i havet är skönt i den värmen.
  Här har det regnat hela dagen. Mycket välkommet regn då många kommuner i Sverige brottas med lågt grundvatten och låga flöden i åar och sjöar.
  Läckra bilder. 🙂

  1. Tack RC! Ja, ett dopp i havet var ett måste. Konstigt det där med lågt grundvatten med tanke på att det regnar så mycket 😉

   1. Förutom gårdagen regn har Örebro kommun inte haft mycket till regn på två år. Förra året hade vi bevattningsförbud och restriktioner för hushållen.

 3. Kårböle regn, +17,2 grader, och nästan vindstilla. SMHI:s prognos var ingen nederbörd idag, så när de ändrade sin prognos till att det skulle regna, gick jag ut, för då var det uppehållsväder 2 st. 2,1 km promenader utan att bli blöt, och en 2,1 km promenad plaskblöt. Fina bilder har du förmedlat på sommarvärme.
  Svante

 4. Även om havet är lockande så fastnar jag för skuggorna. Den första bilden är störtskön med skuggan som nästan är ivrigare än han att komma upp och i. Och så den på dig med badväskan och kameran som du nästan gjort osynlig. Härlig bildserie och nog hade jag gärna kvällsbadat!

 5. Då hade t.o.m. jag hoppat in i vattnet. Härliga, soliga sommarbilder. Gillar alla skarpt men de två små grodorna som tittar upp ur vattnet är för söta. Skuggan har avlägsnat sig från mina trakter.

  1. Roligt att du gillar min header. Har haft lite svårt att bestämma mig och har det fortfarande innan jag är nöjd 🙂 Tack för fin kommentar Steve. Brukar inte svara här hos de som har blogspot eftersom jag inte vet om de kommer tillbaka men gör du det så fortsätter jag att svara på dina kommentarer hos mig, precis som du gör hos dig. De som har wordpress ser mitt svar automatiskt, utan att behöva gå tillbaka hit.

 6. Härliga bilder! Visst är det skoj med skuggbilder. Jag gillar verkligen dina badbilder. Jag känner riktigt hur man vill kasta sig i för att komma undan värmen en stund…även om jag är en badkruka 😛

  1. Tack så jättemycket för din kommentar Carina. Lovar att du inte skulle tveka en sekund att kasta dig i havet, badkruka eller ej. Fast jag brukar ta stegen… 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star