19 replies to “Today’s pictures

 1. Hej!! Hoppas allt är bra med er! Mmmm så sugen jag blir när jag ser din drink!! Nu längtar jag tillbaka. Men det är alltid skönt att komma hem. Framför allt till sin egen säng och kudde!!
  Kul att du börjat använda lilla kameran. Så mycket smidigare att ha med sig. Och bilderna är jättefina! Och den där lilla fågeln är fantastisk! Det måste du hälsa Lasse!! Så läckert med löven. Stor kram och hoppas det går framåt med hundletandet.

  Liked by 1 person

 2. Din kompaktkamera levererar ser jag:-) Ljuvliga bilder som du tagit. 36 grader är visserligen aningen för varmt även för mig, men det ser ju fortfarande underbart ut på dina bilder. Å ingen av personerna på bilderna verka vara engelsmän. Människorna på dina fota är ju inte rödbrända utan ser “normala” ut;-)

  Tavlan din man har gjort är enastående – helt fantastiskt! Han är lika duktig på att måla som du är på att fota. Tavlan är enastående och bjuder in till en massa tolkningar. Jag menar jag ser faktiskt två fåglar här – helheten är en fågel, men kolla näbben – den är ju ett örnhuvud, dessutom från två håll. WOW!!!

  Liked by 1 person

 3. De tre grabbarna har definitivt hittat rätt element när det är 36 grader.
  Daiquiri för tankarna till Hemingway.
  Vilken läcker tavla din man målat. Den har många dimensioner.

  Liked by 1 person

 4. Det har jag väntat på 🙂 Bilder tagna med den nya kompaktkameran. Tycker alla är väldigt bra. Färgerna kan bara du veta men hos de flesta kameror får man rätta till lite. Härliga svalkande bilder! Sommar, sol, lek och avkoppling.
  Din mans tavla är fantastiskt fin och jag vet att min man hade tyckt om den lika mycket. Han hade gillat fågeln som man upptäcker om man verkligen betraktar tavlan.

  Liked by 1 person

 5. Mango daiquiri lät så gott, jag älskar mango! Härlig badbild och så duktig han är på att måla, din make. Jag gillar att löven bildar en fågel, kul och klurigt att komma på!

  Liked by 1 person

 6. Jag är avundsjuk på dig för det fina vädrets skull. Här hemma har det varit en sommar utan den där riktiga högsommarvärmen. 😦
  “Autumn leaves” trodde jag faktiskt var ett foto. Ser du att det ser ut som en fågel? Det är väl meningen också.

  /Skvitt

  Liked by 1 person

  1. Ja, det är meningen att fågeln ska synas men samtidigt inte 🙂
   Vädret här vid medelhavet är verkligen underbart och uppskattas mycket då jag bott större delen av mitt liv i det nordiska klimatet med allt vad det innebär. Är väldigt tacksam över att bo här. Tack för dina rader Skvitt!

   Liked by 1 person

   1. Som varande pensionär skulle jag ju kunna bosätta mig där. Men just Malta är väl ganska dyrt. Eller?
    Jag är nog för lat för att ta itu med en flytt och det är ju här jag har mina vänner.

    /Skvitt

    Liked by 1 person

    1. Det är inte dyrare här än i Sverige, snarare tvärtom. Dessutom ett behagligt klimat i dubbel bemärkelse då tiggare, uteliggare och brottlighet inte alls finns i samma utsträckning här som jag kände när jag bodde i Stockholm. Att flytta till ett annat land är ett stort steg som kanske inte passar alla. Men jag ångrar inte valet en sekund, gör man det kan man alltid flytta hem igen 🙂

     Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star