Today’s pictures

To the left an “After swim” Daiquiri with lots of ice and mango.
To the right my husband’s latest painting, autumn leaves.Another hot day here in Malta, 36 degrees and 27 in the sea.

Comments

19 responses to “Today’s pictures”

 1. annicaaktiv Avatar

  Oj så vackert! Jag gillar alla bilder med färg och motiv! 🙂

 2. enlundabosbetraktelser Avatar

  Duktig man du har, väldigt vacker och behaglig målning.

 3. Mias Mix Avatar

  Hej!! Hoppas allt är bra med er! Mmmm så sugen jag blir när jag ser din drink!! Nu längtar jag tillbaka. Men det är alltid skönt att komma hem. Framför allt till sin egen säng och kudde!!
  Kul att du börjat använda lilla kameran. Så mycket smidigare att ha med sig. Och bilderna är jättefina! Och den där lilla fågeln är fantastisk! Det måste du hälsa Lasse!! Så läckert med löven. Stor kram och hoppas det går framåt med hundletandet.

 4. bpz3 Avatar

  Din kompaktkamera levererar ser jag:-) Ljuvliga bilder som du tagit. 36 grader är visserligen aningen för varmt även för mig, men det ser ju fortfarande underbart ut på dina bilder. Å ingen av personerna på bilderna verka vara engelsmän. Människorna på dina fota är ju inte rödbrända utan ser “normala” ut;-)

  Tavlan din man har gjort är enastående – helt fantastiskt! Han är lika duktig på att måla som du är på att fota. Tavlan är enastående och bjuder in till en massa tolkningar. Jag menar jag ser faktiskt två fåglar här – helheten är en fågel, men kolla näbben – den är ju ett örnhuvud, dessutom från två håll. WOW!!!

 5. bpz3 Avatar

  Visst ja – glömde drinken – MUMS!!!

 6. Steve Avatar

  De tre grabbarna har definitivt hittat rätt element när det är 36 grader.
  Daiquiri för tankarna till Hemingway.
  Vilken läcker tavla din man målat. Den har många dimensioner.

 7. Kerstin Avatar

  Så härligt det ser ut med pojkarna på ,madrassen. Ser svalkande och rogivande ut. Häftig tavla som din man målat. GIllas mycket:=)

 8. Carinas Photolifestyle Avatar

  Oj Vilka fina bilder! En underbar bild på pojkarna som guppar på madrassen 🙂 Drinken ser otroligt god ut, också en bild med härliga färger. Din man har då tålager! Vilken fin målning!

 9. evacarolasvensson Avatar

  Så duktig maken är. Gillar alla små fina detaljerna. Härligt med en drink. Ser mycket god ut.

 10. Kristallina Avatar

  Det har jag väntat på 🙂 Bilder tagna med den nya kompaktkameran. Tycker alla är väldigt bra. Färgerna kan bara du veta men hos de flesta kameror får man rätta till lite. Härliga svalkande bilder! Sommar, sol, lek och avkoppling.
  Din mans tavla är fantastiskt fin och jag vet att min man hade tyckt om den lika mycket. Han hade gillat fågeln som man upptäcker om man verkligen betraktar tavlan.

  1. Anita Avatar

   Vad roligt att du uppskattar tavlan och även min man blev glad över din kommentar. Tack Kristallina.

 11. mallan Avatar

  Mango daiquiri lät så gott, jag älskar mango! Härlig badbild och så duktig han är på att måla, din make. Jag gillar att löven bildar en fågel, kul och klurigt att komma på!

 12. Eaqhan Avatar

  Jag är avundsjuk på dig för det fina vädrets skull. Här hemma har det varit en sommar utan den där riktiga högsommarvärmen. 🙁
  “Autumn leaves” trodde jag faktiskt var ett foto. Ser du att det ser ut som en fågel? Det är väl meningen också.

  /Skvitt

  1. Anita Avatar

   Ja, det är meningen att fågeln ska synas men samtidigt inte 🙂
   Vädret här vid medelhavet är verkligen underbart och uppskattas mycket då jag bott större delen av mitt liv i det nordiska klimatet med allt vad det innebär. Är väldigt tacksam över att bo här. Tack för dina rader Skvitt!

   1. Eaqhan Avatar

    Som varande pensionär skulle jag ju kunna bosätta mig där. Men just Malta är väl ganska dyrt. Eller?
    Jag är nog för lat för att ta itu med en flytt och det är ju här jag har mina vänner.

    /Skvitt

    1. Anita Avatar

     Det är inte dyrare här än i Sverige, snarare tvärtom. Dessutom ett behagligt klimat i dubbel bemärkelse då tiggare, uteliggare och brottlighet inte alls finns i samma utsträckning här som jag kände när jag bodde i Stockholm. Att flytta till ett annat land är ett stort steg som kanske inte passar alla. Men jag ångrar inte valet en sekund, gör man det kan man alltid flytta hem igen 🙂

     1. Eaqhan Avatar

      Tack för info, men jag tror steget är för stort för mig. Och jag känner ju ingen där.

      /Skvitt

      1. Anita Avatar

       Nä, det är ju klart att du inte känner någon, mer än mig då men det är ju bara på ytan 🙂

      2. Eaqhan Avatar

       Jag kan ju inte tränga mig på!

       /Skvitt

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: