Monday’s mix from Malta

Watercolor in the Mediterranean Sea.A diligent visitor among our flowers.This flower doesn’t grow on our terrace and I don’t know what it’s called.

If everything goes as planned, we will go to Sweden in September to pick up our little puppy. Here you see our new family member born 13th July. I’m keeping my fingers crossed that this will be reality, I´m so happy.

All pictures are taken by me except those on the puppy, taken by Marianne Gustavsson.

37 replies to “Monday’s mix from Malta

 1. Jag är sååååååå glad för din skull! Äntligen efter alla verdermödor under flera år! Stort, stort GRATTIS 🙂 Vad ska hon heta?
  Kom helt av mig att ge dig som vanligt en komplimang till dina fantastiska bilder. Färgglada som alltid. En fröjd för ögat 🙂

  Liked by 1 person

 2. Så roligt att du blev med hund, stort grattis “matte”, att döpa någon är oftast ett bekymmer, man vill ju inte att den ska heta som något annat djur man haft (om man nu har haft det) men du har nog redan ett namn på lut tror jag :-)…lycka till med en lilla krabaten.

  Liked by 1 person

 3. De två översta bilderna är så galet vackra! Den första, speglingen och färgerna i vattnet! Så läckert! Och vilken underbar liten goding du ska få hem! Hoppas verkligen allt går efter planerna så det blir verklighet! Vad är det för ras? Ser ut som en Boxer!
  Visst har du gjort om din blogg? OJ så snyggt det är härinne nu! 🙂

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack snälla Anneli för besök och dina fina rader. Nej, absolut ingen boxer, det här är en liten Basenjiflicka. Det stämmer att bloggen fått ny design, vad glad jag blir att du tycker det ser snyggt ut 🙂

   Like

 4. Precis som alltid helt fantastiska bilder som man inte kan annat än älska! Dagens nyhet med valpen i fokus gläder mig mycket – den ser alldeles underbar ut och jag förstår att du känner både lycka och förväntan!

  Liked by 1 person

 5. Men äntligen 😊 Vad kul 👍 All lycka forever 👌 Det är helt otroligt vad du bjuder på för varma bilder… båtar och hav är nära mitt hjärta… jag kan tänka mig klucket. Den fyrbente blev favorit 😊

  Liked by 1 person

 6. Här var det gott och blandat, med valpen som stjäl uppmärksamheten, haha! Så roligt att ni har en bokad valp, ursöt är den!

  Bilderna är som vanligt vackra, men speglingarna tar priset, svag som jag är för den sortens bilder. Växten påminner om en som jag hade problem att hitta namnet på, Montbretia, men den som jag tampades med är orange. En irissort i så fall.

  Liked by 1 person

  1. Tack “Jag”! Ska verkligen bli roligt att få hem den lilla valpen. Montbretia, blev nyfiken och googlade men de verkar vara röd/orange hela högen 😉

   Like

 7. Ljuvliga bilder, Anita! 😀 Den första slår alla rekord. Jag är svag för vattenspeglingar. Vet inte hur många bilder jag tagit med himlen speglandes i vattnet, blir så livfullt!
  Men, den lilla jycken ❤ sötnosen valpen, ohhhhhh. Vad roligt! Grattis!!!
  Just idag har jag två hundbilder inne på min blogg och jag älskar dem båda. Skulle så gärna ha den lättvindiga pudeln här i min ensamhet 😉 men det funkar inte.
  Kram ❤

  Like

  1. Tack så jättemycket Gerd! Tror en vovve här hemma kommer att betyda väldigt mycket som ny familjemedlem. Kommer säkert att kräva en hel del också när den är så liten och det där med att resa får vi lägga på hyllan för en ganska så lång tid framöver. Kram från Malta ❤

   Like

 8. Så fin båtbild, gillar reflektionen mycket. Blommorna fina som alltid! Men så spännande med en valp, mysigt och väldigt roligt. Jag har haft hund i hela min uppväxt det är så fantastisk vilket sällskap de ger.

  Liked by 1 person

  1. Tack Eva! Ja, det ska bli så spännande och roligt. Har ju aldrig haft hund men min man har haft ett flertal innan vi träffades så han vet hur man ska ta hand om en liten valp. Annars hade det nog blivit svårt, de kräver ju rätt uppfostran och mycket tid 🙂

   Liked by 1 person

   1. Ja speciellt i början med rutiner och rumsren mm. Vi har haft Vhorster ett muskelpaket på 20 kg. Pappa jagar och åker skidor med draghund. Fast när vi var hemma inne så satt de gärna i våra knän 😆 de är så härligt att gå på långa skogspromenader med hund. Så härligt ni får det!

    Liked by 1 person

 9. Men så fina bilder, speciellt svag för speglingar i vatten. Å dessa malta båtar, blir aldrig less dem. Vad roligt med en vovve, hoppas allt går vägen. Så roligt med djur i huset. De ger så mycket glädje.

  Liked by 1 person

 10. Nämen! Grattis!! Jag förstår att du är lycklig – en sådan fin liten valp! Valplyckan överskuggar ju helt klart bilderna i det här inlägget, annars var vattenspeglingen och insekten fantastiskt vackra.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star