Mediterranean Snails

In the distance, it looks like small white flowers growing on the dry branches. But, if you look closely, you’ll notice that there are small shells, it’s the Mediterranean snail.I saw thousands of them! I just don’t understand why they are attracted to the dry plants. I read it’s a well-known agricultural pest in many parts of the world and that they are edible. Interesting and very special.

53 replies to “Mediterranean Snails

 1. Åh, aldrig sett så många förut. hos mig finns också massor, och de äter upp mina blommor så alla blad blir håliga på t.ex hosta. Ett plågoris är de. nu har vi också fått in spansk snigel i trädgården, och de äter ALLT. Odlarmödan kvävs snart…

  Liked by 1 person

 2. Ja, dessa sniglar är kanske motsvarigheten av våra mördarsniglar. Men den maltesiska landsplågan är betydligt mera attraktiv än våra äckliga bruna mördarsniglar som inte ens gör sig besväret att “kliva upp” på träden. Det verkar som om den kalla sommaren här har avskräckt mördarsniglarna som man kunde se till och med på gångvägar ifjol, där det var så varmt. Nej, jag vill nog ha dina “konstverk” som avbildar sig mot en blå himmel;-)

  Liked by 1 person

  1. Har ett ynka litet problem mellan wordpress och blogspot. Om jag vill ha en utvald bild som hamnar över rubriken så tar min bild upp allt utrymme i din högerpanel. Du vet vad jag menar, har ju hänt tidigare men trodde inte att det skulle bli så igen då jag bytt wp-tema.

   Like

 3. I was looking for new reading material and I stumbled upon your blog. Great post. Well written and inspiring. Looking forward to coming back and explore other ones you have.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star