28 replies to “Flowers of the the day

  1. Det är ju så fint med sådan perfekt skärpa på motivet och bokeh i bakgrunden. Tack för inspirationen! Det var länge sedan jag fotade närbilder, nu blev jag riktigt sugen på att ta ut kameran på en fototur. Det får bli i morgon 🙂

  2. Just det – makro fotografering är ju också en av specialiteter. På sista bilden på rosen syns till och med ett öga – ser du det!!?
    Tänkte faktiskt på dig igår när jag försökte mig på en makro av “knoppen” på min fingerkaktus. Å den “knoppen” är enorm stor med tanke på det klena “fingret” den sitter. Den kommer att spricka upp när som helst och blir då till en fantastiskt vacker och hårig blomma. Svårt att förklara, måste ses liksom. Men med tanke hur dålig min bild blev så…

    1. Tror jag missade ögat 😉 Istället för att fotografera bara knoppen kan du kanske fotografera hela Kaktusen, är väldigt nyfiken på hur den ser ut med vacker och hårig blomma 🙂

    1. Hämta och hämta, låter ju som om det vore gratis 😉 😉 Nej, men tack snälla Kristallina, klart du ska unna dig en bukett rosor!

  3. Så vackra blommor … och som vanligt suveräna bilder! Här är blomsterprakten över, men tiden går fort och snart kommer en ny vår 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star