34 replies to “Kuching Sunday Market

  1. Vet inte, brukar ju inte stanna tills de stänger 😉 Men eftersom de är där med sina varor varje vecka går det säkert bra för vissa och för andra kanske lite sämre.

   Liked by 1 person

 1. Det där är ingen marknad, det är en färgsprakande festplats skulle jag säga. Helt underbara färger och jag kan tänka mig att dofterna var lika härliga. Åsså gillar jag namnet Tompok för ananas, ett roligt namn tycker jag, lätt att komma ihåg:-)

  Liked by 1 person

  1. Till och med bland fiskarna doftade det så man slapp hålla sig för andan 😉 Det sägs att det ska vara ganska så lätt att lära sig prata malayisiska då de inte har någon grammatik, hur det nu kan gå till 😕

   Like

 2. Söker efter ett färgord men hittar det inte i min morgonhjärna. Det är verkligen fullt med färger. Sen ser jag att effekten förstärks av de vaxdukar som försäljarna dukat upp sina varor på: orange, blått, rött. Inte vitt eller grått. Och så tälttaket i sista bilden, den ger ett rött skimmer åt hela bilden. Härlig och uppiggande färgmångfald. Och så dessa konstfärdiga uppdukningar. Verkligen läcker och glad bildserie!

  Liked by 1 person

 3. Men Wow!!! Inte enbart en underbart skön färgpalett utan en dröm för fruktälskaren. Nu ser det ju ut att flöda av massor med olika grönsaker också men jag är ju typ “fruktoman” 🙂 så det där måste ju vara en dröm. Maken och jag ska till Vietnam över jul och nyår och där tipsar dom om deras matmarknad så det är ju bara ett måste för oss. En resa jag ser fram emot. Har aldrig rest “åt det hållet”, från sverige sett. Har mer varit åt det andra hållet så det ska verkligen bli spännande.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star