Kuching Sunday Market

Visiting the market here in Kuching/Sarawak is a true colorful experience.

It’s called Sunday market but is also open on Saturdays. Click on an image to enlarge. 
That’s all for today from Kuching. Hope you enjoy!

34 thoughts on “Kuching Sunday Market

 1. Det där är ingen marknad, det är en färgsprakande festplats skulle jag säga. Helt underbara färger och jag kan tänka mig att dofterna var lika härliga. Åsså gillar jag namnet Tompok för ananas, ett roligt namn tycker jag, lätt att komma ihåg:-)

  Liked by 1 person

  1. Till och med bland fiskarna doftade det så man slapp hålla sig för andan 😉 Det sägs att det ska vara ganska så lätt att lära sig prata malayisiska då de inte har någon grammatik, hur det nu kan gå till 😕

   Gilla

 2. Söker efter ett färgord men hittar det inte i min morgonhjärna. Det är verkligen fullt med färger. Sen ser jag att effekten förstärks av de vaxdukar som försäljarna dukat upp sina varor på: orange, blått, rött. Inte vitt eller grått. Och så tälttaket i sista bilden, den ger ett rött skimmer åt hela bilden. Härlig och uppiggande färgmångfald. Och så dessa konstfärdiga uppdukningar. Verkligen läcker och glad bildserie!

  Liked by 1 person

 3. Men Wow!!! Inte enbart en underbart skön färgpalett utan en dröm för fruktälskaren. Nu ser det ju ut att flöda av massor med olika grönsaker också men jag är ju typ ”fruktoman” 🙂 så det där måste ju vara en dröm. Maken och jag ska till Vietnam över jul och nyår och där tipsar dom om deras matmarknad så det är ju bara ett måste för oss. En resa jag ser fram emot. Har aldrig rest ”åt det hållet”, från sverige sett. Har mer varit åt det andra hållet så det ska verkligen bli spännande.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s