39 thoughts on “Bubbles and Joy

  1. Det är något speciellt med människorna här, de verkar leva i harmoni både med varandra och i sig själva. Gissar att samma glädje inte skulle utspelas om du går ut på torget i Täby och börjar blåsa bubblor, massor av bubblor 😉

   Like

 1. Ojojojojoj! Så häftigt och härligt och glatt! Är det någon sorts tradition med bubblor där borta? Eller har det bara uppstått på något torg och så fortsätter folk med det? Visst blir man glad av alla bubblor och bubbelbilder!

  Liked by 1 person

  1. Är ganska så säker på att det bara uppstått och sen blivit en vana att på just det torget blåses det bubblor, massor av bubblor men oftast på helgerna. Det är verkligen fantastiskt hur både vuxna och barn blir så glädjefyllda. De finns en harmoni i den här staden som jag tror är ganska så ovanlig. Många olika kulturer och religioner där alla samsas och respekterar varandra. Inte bara här utan i hela Sarawak. Går man tillbaka i historien så sägs James Brooke vara den som skapade denna samhörighet.

   Like

   1. Såpbubblor är lätt att bli glad över. När jag gör bubbellösning till småtjejerna har jag svårt att lämna spöt ifrån mig.

    James Brook fick jag förstås googla på. Han verkar ha varit något så ovanligt som en sympatisk och klok kolonisatör. Låter härligt med harmonin, man känner av när folk mår bra.

    Liked by 1 person

 2. Underbart! När barnen var små brukade jag göra en blandning för jättebubblor man fick fram med tvättlinebitar – jag kan se det framför mig fortfarande…hur alla ungar därute skrattade och hade så skoj med dem. Du har verkligen fångat bubbelglädjen!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s