WPC – Pedestrian

The Golden Anniversary Pedestrian Bridge Project at the Kuching Waterfront
is almost completed.

It lights up in different colors at night, is very curvy, which makes it much longer to walk from one end to the other and the pillars are shaped like a Hornbill. Kuching is located in Sarawak and is called ”Land of the Hornbills”. I really do looking forward to be a pedestrian on that bridge when it´s completed.

WordPress Weekly Photo ChallengePedestrian Theme by Krista Stevens

26 thoughts on “WPC – Pedestrian

  1. WOW! Herregudl vilken läcker bro! Så futuristisk och helt underbar. Älskar ju sådana byggnadsverk som du vet. Kanske borde jag skicka några av Sveriges stadsarkitekter till Kuching för inspiration.

    Liked by 1 person

    1. Men tack så jättemycket ”Jag”! Konstigt, men wp verkar lite skumt ibland även fast jag tycker de oftast är väldigt bra. Hahaa.. extra bra då man dessutom, av en slump, blir lite uppmärksammad 😉

      Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s