25 thoughts on “Flower of the Day

 1. Vad använder du för bländare 7,1? Tycker att du får så fin skärpa på hela bilden trots man måste vara snabb med insekter alt, ha högt iso men du har inget brus.Å andra sidan har ni ett bra ljus.. I alla fall snygg bild 🙂

  Like

  1. Väldigt nära gissat, bländare 8 var det här 🙂 1/400 sek och iso 500. Det är en gammal bild och en annan kamera än den jag använder idag. Tror faktiskt jag körde på P-läge då den togs 😕 Tack för dina rader Eva

   Liked by 1 person

 2. Soooo sweet! I know this sounds absolutely insane, but did You know You can actually pet bees? A friend told me. I thought she was joking, but it’s true! We do it all the time. They’re very friendly! 🙂 And the flower picture of Yours that is Your header is crazy beautiful. Thank You and Cheers!

  Liked by 1 person

 3. Jag bara nickar och håller med övriga kommentatorer om denna utsökt vackra bild! 😀
  Bilden, som går i gult, är så behaglig att titta på, så ren.
  Trevlig lördagskväll, Anita och kram, Gerd 💛

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s