Give (me) some color!

Idag känns det som det behövs lite färg efter två dagars gråväder med ihållande regn här i Kuching. Två dagar med ett huvud som värker, sömnlöshet och en energi på lägsta nivå.
Har inte hunnit, orkat med, att varken besöka eller kommentera er andra. Tre färger i bilder från mitt arkiv. Orange, blått och brunt plus en gnutta grönt. Färg kan göra susen, färg ger energi. Imorgon är en annan dag… Take care out there!! ❤❤

34 thoughts on “Give (me) some color!

 1. Underbara stilrena närbilder med ståndare och pistiller mot en blå himmel. Det enkla är det vackra. Hoppas att huvudvärken ger med sig. Här har vi också ihållande regn men färden hem från landet var full med färger som förstärktes av regnet.

  Liked by 1 person

  1. Tack “Jag”. I söndags tog vi ta bilen till en sandstrand som sägs vara fantastiskt fin. Bilresan skulle ta två timmar men efter en timme var vi tvugna att vända. Det regande så kraftigt att det knappt gick att se något alls och bilen vi hyrt har blankslitna däck plus min påträngade migrän. Men är man omgiven av regnsskog så får man vara beredd på kraftiga oväder. Några färger gick iallafall inte att se.

   Like

   1. Jag har varit med om det du skriver en enda gång i livet, i Sri Lanka. Eftersom man inte ser ut så ser man förstås inte färger heller. Vår chaufför, en singalesisk vän, stannade vid en vägkiosk och köpte cigarrer. Dem bröt han itu och tvättade sedan framrutan med dem. Oljan i cigarren gjorde att vattnet rann av och sikten förbättrades.

    Migrän är ett gissel. Hoppas att du mår bättre nu.

    Liked by 1 person

 2. Att samla kraft och ork är viktigt! Men att se dessa färgsprakande bilder är en lisa för själen en dag som denna här hemma är det 7 grader idag…. Piggade upp rejält med vackra blommbilder man blir glad av!

  Liked by 1 person

 3. Du, den färgterapin behövde jag också idag, då det var tredje dagen i följd med ösregn här. Så tack för den “medicinen”! Du verkar ha smittats av din man verkar det som. Hoppas du kryar på dig och att du är frisk när du mellanlandar i Malta för att hämta hem Fanny i Sverige sedan!!! Kram!!!

  Liked by 1 person

 4. Mådde inte bra de två sista dagarna heller och tog helt ledig från internet. Underbart att möta sommar, sol, blå himmel och färgen orange som sägs ger energi. Hoppas du mår bättre. Ta hand om dig!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s