CFFC Letter H – Happy

This happy bridal couple were photographed by a professional photographer along the Sarawak river here in Kuching. Happily, I always carry my camera with me and couldn’t resist taking some pictures myself.Happiness for me, among many other things, is to live on the small island of Malta in the Mediterranean Sea. Where it never gets too cold and you never see snow. Pure happiness at Valletta Carnival in Malta February 2016.

Cee’s Fun Foto Challenge / Letter H – Topic for this week is Happy

 

 

28 replies to “CFFC Letter H – Happy

 1. Dina färgglada blommor i föregående inlägg gjorde tydligen susen, gav glädje direkt ☺ Självklart är man jättelycklig när man gifter sig men jag tycker hon har en gräslig klänning på sig.
  Landskapsbilden från Malta är sagolik vacker! Och barnen hur söta som helst. Äkta glädje ☺
  Vinet vi fick av er förra hösten drack vi nu i helgen. Det var fantastiskt gott! Tack än en gång. Kram

 2. Lycka kan ju te sig väldigt olika beroende på var i livet man befinner sig. Min lycka sedan länge är att leva med D på vårt Getingstorp. Skulle Getingstorp inte längre, av praktiska skäl, vara möjligt för oss att bo på så har jag i alla fall D, min största lycka, kvar. För störst av allt är kärleken.

 3. När jag såg bilderna på brudparet trodde jag faktiskt att det var du som var bröllopsfotograf. Riktigt läckra bilder. Roligt med en röd brudklänning!
  Bilden från ditt fina Malta visar precis som det ser ut på landsbygden. Så vackert med den rosa busken till höger.
  Lyckan i sista bilden går det verkligen inte att gå miste på. Till och med pappan med barnvagnen skrattar.
  Tre toppen bidrag till “Happy”:-)

 4. Fin variation på glädje. Superfint med röd brudklänning, de var ovanligt färg på en brudklänning men den var verkligen superfin.

 5. Kristallinas “livsbejakande” säger så mycket, så det stjäl jag. Men att aldrig se snö skulle göra mig djupt olycklig. Bubbelbilden är enormt fin: skimret i flickans hår, pappans stora leende, de glimrande klara bubblorna…

  1. Tack “Jag” för din fina kommentar. vi är alla olika när det gäller vinterns för och nackdelar. När snön ligger vit och orörd och när solen skiner, då tycker jag också om vintern. Men hemma i Stockholm är det mest snöslask, mörkt och grått.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star