30 replies to “Flower of the Day

  1. Tack Svante! Då höll den väldigt länge, du köpte väl en sladdlös 🙂
   Har inte glömt bort dig men ligger väldigt mycket efter i mina besök hos andra. Har varit full upp sen vi kom hem till Malta och på tisdag åker vi till Sverige för att hämta hem Fanny. Snart kommer jag nog in i de vanliga rutinerna igen. Ha en fin fortsatt helg!!

   1. Jag köpte en trådlös hos radiohandlaren, för 200 kr. Jag besökte Dollarstore för att leta handskar, och det hittade jag där för 50 kr. Jag hittade också en mus med usb sladd, har provat båda, och den trådlösa hamnade i reservdelslådan, som i det närmaste oduglig.
    Svante

  1. Tack Eva! Men så kallt och på tisdag flyger jag till Sverige, blir en stor omställning, här har vi fortfarande över 20 grader.

 1. Vilken vacker blomma med helt rätt färgnyanser, speciellt den orangea:-) Den påminner om min fingerkaktus – sättet som den spretar sina “fingrar alltså. Sedan tycker jag om blandningen levande och vissen. Toppen bild som vanligt:-)

 2. Me again:-) Svar: Tack och lov att du också hade svårt (=misslyckades med) att få det rostiga konstverket till ett kvinnoansikte. Jag lyckades ju inte heller, på plats alltså. Men sedan när jag såg bilden på datorn klarnade det. Min man som är inte ett dugg fantasifull i vanliga fall såg ansiktet på pkats direkt. Konstigt är ju bara förnamnet om man säger så;-)

  Förstår att du har fullt upp och att det är ganska hektiskt hos dig/er just nu, speciellt då ni säkert måste hinna med massvis med kunder och bokningar innan ni åker till Tibro för att hämta hem Fanny. Ändå tar du dig tid att skriva långa kommentarer till mina inlägg. Vet du vad Anita – vi är bäst båda två:-) Kram tjejen!!!

 3. Har tittat många gånger och kommer fram till att mitt virriga huvud gillar blomman ensam, som den andra bilden med mörk bakgrund. Där får den ta plats utan att annat stör.

  1. Tack “Jag”! Medveten om att vissa av bilderna var lite röriga. Känner man sig själv lite virrig väljer man nog de renaste.

 4. Vackert och färgstarkt! Det är alltid en fröjd för ögat att se dina färgglada bilder när man befinner sig i ett grått och kallt Sverige. Snart är ni här och längtan är över, äntligen 😀

  1. Tack snälla Kristallina. Ja, imorgon bär det av till det gråa och kalla men för att hämta hem vår lilla ljuspunkt och då känns det ju riktigt bra 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star