WPC – Glow

This week, we share something that glows. Sunsets always glow, but everyone is new.Glow from the sun gives glitter on the sea that shines on the little boy, summer is over.

WordPress Weekly Photo Challenge / Glow by Jen.H

25 thoughts on “WPC – Glow

 1. Den första bilden är ju som en målning! Killen som poserar påminner om gamla målningar från 1700- och 1800-talet och inramningen med den glödande himlen förstärker liksom det intrycket.

  Den andra bilden är härlig. Perfekt att du fick till det så att solen bildar liksom en stjärna i pojkens hår. Ursnyggt fångat! Gillar även pojkens tröja skarpt – orange du vet;-)

  Liked by 1 person

 2. Med solen som huvudaktör har du tagit två helt olika bilder med strålande resultat. Motljusbildens olika nivåer som personerna befinner sig på, kantigheten och renheten i bilden tilltalar mig mycket. Och så den lille pojken som har fått en egen liten sol. Bara så bra!

  Liked by 1 person

 3. Din sunset bild är enastående vacker. Perfekt med människornas och stenarnas siluetter. Tror nog att den hade hamnat på en vägg hemma. Vilken konst att fånga ett litet ögonblick då solen ”snuddar” vid pojkens huvud. Helt underbart! Ha en trevlig resa och lycka till med Fanny!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s