WPC – Glow

This week, we share something that glows. Sunsets always glow, but everyone is new.Glow from the sun gives glitter on the sea that shines on the little boy, summer is over.

WordPress Weekly Photo Challenge / Glow by Jen.H

25 replies to “WPC – Glow

 1. Den första bilden är ju som en målning! Killen som poserar påminner om gamla målningar från 1700- och 1800-talet och inramningen med den glödande himlen förstärker liksom det intrycket.

  Den andra bilden är härlig. Perfekt att du fick till det så att solen bildar liksom en stjärna i pojkens hår. Ursnyggt fångat! Gillar även pojkens tröja skarpt – orange du vet;-)

  Liked by 1 person

 2. Med solen som huvudaktör har du tagit två helt olika bilder med strålande resultat. Motljusbildens olika nivåer som personerna befinner sig på, kantigheten och renheten i bilden tilltalar mig mycket. Och så den lille pojken som har fått en egen liten sol. Bara så bra!

  Liked by 1 person

 3. Din sunset bild är enastående vacker. Perfekt med människornas och stenarnas siluetter. Tror nog att den hade hamnat på en vägg hemma. Vilken konst att fånga ett litet ögonblick då solen “snuddar” vid pojkens huvud. Helt underbart! Ha en trevlig resa och lycka till med Fanny!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star