Gallery

CFFC – Letter N

Nature lovers, on hiking in Malta in November.Natural look. Neat and so lovely, but nearly too close.

Cee’s Fun Foto Challenge – Needs to start with the letter N

24 thoughts on “CFFC – Letter N

 1. Vilka roliga, nya fotoutmaningar du hittar!!! Jättekul:-) Ja, fotoutmaningar är helt klart din grej, eftersom du är en riktig mästarfotograf, vilket jag ju sagt 1 000 gånger förut! Det är där du här hemma – bland proffsen:-)
  Å vilken bild gillar jag bäst då – papegojan eller Fanny. “Close match” här, för papegojan är fantastiskt fotograferad med alla färger, medan Fanny i det här fallet “glänser” genom speglingarna i ögat. Så, oavgjort mellan dom två, okej;-)

  Liked by 2 people

  1. Det var jag som tidigare bestämde att inte vara med i några fotoutmaningar kan ändå inte låta bli att delta i en och annan. Det sporrar att fotografera mera och även att lära känna andra bloggare med intresse för fotografering. Ser mig absolut inte som en mästarfotograf men tar till mig dina lovord 😊 Sen uppskattar jag verkligen dina kommentarer då du uppenbarligen verkligen tittar på bilderna och bedömer på just ditt mycket personliga sätt. Oavgjort alltså 😉

   Like

 2. Fin bild på vandrarna med härligt djup i bilden. Jag kanske inte är en större fan av husdjursbilder, men tar de inte över ett flöde och om man gör som du på dessa bilden gillar jag det. Riktigt fin bild på din vovve!

  Liked by 1 person

  1. Tack Tony! Nej, någon hundblogg kommer det inte att bli här hos mig men ibland får hon vara med på ett hörn. Är inte heller något fan av varken barn eller husdjursbloggar 😀

   Liked by 1 person

  1. It’s true! But here the people are in focus 😀 In your pictures they walked out from a very special building that captured curiosity. The landscape in my picture are not that interesting, that`s mine opinion 🙂

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s