Flower(s) of the Day

This morning I took my camera with me to capture the flowers on our terrace. I realized we have quite a few that still blooms and I really love the colorfulness. Click on an images in the gallery if you like to enlarge. Malta 25th November 2017.

Inspired by Cee’s Photography

44 replies to “Flower(s) of the Day

  1. Så underbart ni har det, Anita! Vilken symfoni – Och så har du en av mina absoluta favoriter, den ljuvliga blå blyblomman!

  2. Såna kontraster: frost hos oss och blomfägring hos er. Jag minns min mors pelargoner på baksidan av huset i Spanien, meterhöga. Härliga blombilder och jag fastnar för bilderna på just blyblomman med sin ljusblå färg.

    1. Nu är ni två som namngett den blåa vilket jag är glad över för jag visste inte vad den heter. Ja, kontrasten är stor mellan frost och blomster men sen trivs vi ju båda av att befinna oss på “rätt” plats..

  3. Its a competitive age of blogging and in which you are just superb. Keep going. Also we are the Men’s Clothing Manufacturer. Our Online Store name is Zobello. Please visit once. Thanks

  4. They are so beautiful!! We have some of the same flowers on our deck and in our yard! And it is a peculiar year because everyone is blooming again here as well. It’s so happy and sweet! Thanks for the smile with my coffee! Have a great weekend and Cheers! 🙂

  5. När jag ser denna fantastiska, färgglada blomsterprakt så kan jag knappt tro att vi skriver den 15 november. Vilka härliga somriga foton. Å ni har då verkligen gröna fingrar:-)
    Tack för färgterapin:-)

  6. Ojj så ljuvliga bilder. Tack också för Dina varma bilder som vanligt som påminner om min högsomar 🙂 En annan får njuta till vintern, trotts att det tinat ned närmare 2 dm snö. Nu kommer alla djur fram istället och när solen visar sig blir det bra 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star