31 thoughts on “Silent Sunday

     1. Ska aldrig upprepas, lovar !!!!! Sen blev faktiskt jag också glad, för att du brydde dig. 🌹 Sånt betyder mycket här i bloggvärlden där vi känner varandra fast ändå inte 🌹

      Like

      1. Jag tittar faktiskt många gånger på extra fina bilder och då såg jag att det bara var jag som inte fått svar. Tänkte att du kanske var sur på mig för någon kommentar.

       Like

      2. Det ska mycket till för att jag ska bli sur och på dig är det helt omöjligt att jag skulle bli det. Du är ju en fantastisk människa som jag gärna skulle vilja lära känna ännu mer. Så det så!! 😁 Tror jag läste någonstans att du inte är så förtjust i Smileys men det är mitt sätt att visa glädje, glädje över att kommunicera med just dig nu när jag sitter här framför datorn och jobbar 😃

       Like

      3. Tack snälla Anita för dina fina ord, jag blir ju rent av generad. Jag skulle ha kunnat skriva samma sak till dig, haha. Smileys har jag haft svårt för men har inget som helst emot att folk använder dem. Jag får väl böja mig och börja med dem själv, nu när knarkstämpeln är glömd.

       Like

 1. Vilken fin bild! Pappan ser så stolt ut, hans kärlek lyser igenom här, trots att man inte ser hans ögon. Åsså det varma leendet! Fantastiskt bra fångat! Kul att du också fick med en segelbåt i bakgrunden:-)

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s