Weekend pics from Malta

Above you see pictures from our terrace and below from Ta Qali National Park where we went with Fanny last weekend. We also found a Dog Park but Fanny is too young to visit it, we have to wait until she is at least six month old. But she enjoyed the other part of the park while we trained her to walk well kept on leash.

Click on an image to enlarge. To some picture there’s a short text.

35 replies to “Weekend pics from Malta

 1. Drömbilder!!! Men det visste du ju att jag skulle skriva;-) Å det är ändå november, snart december vi skriver om! Malta är fantastisk!!!
  Sista bilden är underbar, Ett himla roligt möte mellan den “fluffiga” hunden och Fanny. Gillar hennes minst sagt skeptiska blick. Av dina bilder att döma verkar Fanny överlag vara väldigt eftertänksam och funderande vid olika situationer. Hon kanske tänker före efter, vilket jag aldrig haft svårt för;-)

  Liked by 1 person

  1. Malta har sina fördelar 😁 Tack Beate för alltid så positiva kommentarer. Fanny är väldigt nyfiken men också avvaktaden och försiktig. Finns ju så mycket nytt hela tiden att upptäcka.

   Like

 2. Underbara värmande bilder som påminner om vår sommar här uppe o norr 😊 Vår flora vilar under snötäcket som du vet… mötet för Fanny ser trevligt ut 🤗 Påminner lite om min lille Tuss 👍

  Liked by 1 person

 3. Jättebra med koppelträning för Fanny. Sådan glöms alltför ofta bort av mattar och hussar. Promenaderna blir så mycket trevligare när hunden fått lära sig gå i koppel. Det är så tråkigt att se hundar som “släpas” omkring.

  Liked by 1 person

  1. Jätteviktigt men inte det lättaste 😕 Tids nog kommer hon att gå fint utan att dra, det gäller att vara konsekvent och inte ge efter. Det är så roligt när man sen ser resultat av vad man tränat. Sitt, ligg, kom… 🙂

   Like

 4. Det ser verkligen helt underbart ut! Malta måste vara så nära paradiset man kan komma – tänk att det är så härligt fortfarande – och bilderna … ja de är lika fantastiska som alltid!
  Bra med koppelträning och bra för Fanny att få träffa lte kompisar 🙂

  Liked by 1 person

  1. Tack Anki!! Visst är det ett härligt klimat här med långa varma sommrar och korta milda vintrar. Vi trivs verkligen efter 17 år här på ön. Det är mycket som behöver tränas för en liten valp, inte så lätt alla gånger men det ger ju så mycket tillbaka när man tids nog ser resultaten av inlärningen.

   Liked by 1 person

 5. Underbart somriga bilder! Jag fastnar för bilden med kottarna där mönstret framträder så vackert och den gröna “djungeln” under pinjeträden. Måste vara ett härligt område att promenera i och träna Fanny. Insektsbilderna från din terass är också så vackra och klara.

  Liked by 1 person

  1. Tack Eva! Sommar, sommar sommer… tralala.. 😀 Nej, det är dessvärre inte sommar året runt men den så kallade vintern skulle kunna jämföras med en svensk sommar, en mindre bra svensk sommar med regn, rusk och runt 13+. Sämsta perioden ur vädersynpunkt är jan-mars. Men vissa vintrar har vi nästan ingen vinter alls 😎

   Liked by 1 person

 6. Fany är väldigt vacker! Jo, det krävs en hel del dressyr för att få en lydig och trevlig hund. Hunden gillar ju att jobba.
  Jättefina bilder, som vanligt, du är skicklig. Just vad jag behövde, denna regniga dag.
  Kram, Gerd ❤

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star