20 replies to “Silent Sunday

 1. Här var det rofyllt samt väldigt grönt och fint. Gräsmattan med blommorna skulle kunna vara här hemma… runt midsommar alltså. Ljuset i sista bilden är en dröm, otroligt fint!

  Liked by 1 person

  1. Tack Beate! Vi upptäcker många nya platser nu när vi har Fanny. Visste inte att det fanns så ett så stort grönområde i Ta Qala. Tusentals vita blommor och många som hade picnic i det gröna 🙂

   Like

 2. Stillhet och skönhet andas dina vackra bilder från nationalparken. Papegojblomma kanske den heter den där pigga på andra bilden, den är väldigt annorlunda. Fin bildserie! (Skrev igår nästan klart en kommentar när något tvingade mig bort från datorn).

  Liked by 1 person

  1. Tack! Jag kallar den Papegojblomma men kanske heter den något annat.
   Det har hänt mig också, ganska så ofta att jag måste avbryta när jag sitter framför datorn. Desto oftare nu när vi har Fanny, hon gillar inte alls att jag sitter här och stirrar in i skärmen. Hon vill ju leka, kelas och busa så jag sitter ofta här med lite dåligt samvete.

   Like

  1. Tack Eva! Nej, jag beskär inte, klickar man på dem så syns ju hela. Väljer “Skapa Galleri” och där kan man välja vidare hur bilderna ska visas, som mosaik, rutor, cirklar osv… Det borde finnas hos dig också och har inte att göra med vilket tema man valt i WordPress. Testa 😀

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star