23 replies to “No more no less…

 1. Här har du haft riktigt roligt tror jag:-) Eller rättare sagt, det är jag helt säker på. Läckert och än en gång en väl behövlig färginjektion denna gråa dag, då solen gick ned klockan 14:50, men då hade den inte ens gått upp om du förstår vad jag menar;-)

  1. Klart jag förstår vad du menar och nej, jag hade inte särskilt roligt när jag skulle fotografera dessa små tennisbollsliknande tuggummin och vet inte heller varför jag ens slösade bort tiden. Men tack för din kommentar min fina och alltid så trogna bloggvän ❤

  1. Thank you so much Katy. Always giving me so nice and positive comments. Needed, especially today, woke up to a bad day in my mind.

   1. Awww! I hope You feel better later and that whatever is worrying You resolves in a manner that makes Your heart smile. Sorry. I hate when I wake up like that. And You seriously made me happy with Your post! Sending Huge Hugs Your way! 🐬😊:)

 2. Kommer att tänka på uppkupad glass: blåbär, jordgubb, lime och citron. Läser nu att det är tuggummin, trodde att det var tennisbollar, haha. Rolig fotolek!

  1. Tack “Jag”, det var minsann ingen dålig tanke! Tuggar aldrig tuggummi, köpte dem för färgernas skull, som fotomotiv och visst är det en imitation av små tennisbollar.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star