23 replies to “No more no less…

 1. Här har du haft riktigt roligt tror jag:-) Eller rättare sagt, det är jag helt säker på. Läckert och än en gång en väl behövlig färginjektion denna gråa dag, då solen gick ned klockan 14:50, men då hade den inte ens gått upp om du förstår vad jag menar;-)

  Liked by 1 person

  1. Klart jag förstår vad du menar och nej, jag hade inte särskilt roligt när jag skulle fotografera dessa små tennisbollsliknande tuggummin och vet inte heller varför jag ens slösade bort tiden. Men tack för din kommentar min fina och alltid så trogna bloggvän ❤

   Like

   1. Awww! I hope You feel better later and that whatever is worrying You resolves in a manner that makes Your heart smile. Sorry. I hate when I wake up like that. And You seriously made me happy with Your post! Sending Huge Hugs Your way! 🐬😊:)

    Liked by 1 person

  1. Tack “Jag”, det var minsann ingen dålig tanke! Tuggar aldrig tuggummi, köpte dem för färgernas skull, som fotomotiv och visst är det en imitation av små tennisbollar.

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star