No more no less…

…but at least some colors.

23 responses to “No more no less…”

 1. Här har du haft riktigt roligt tror jag:-) Eller rättare sagt, det är jag helt säker på. Läckert och än en gång en väl behövlig färginjektion denna gråa dag, då solen gick ned klockan 14:50, men då hade den inte ens gått upp om du förstår vad jag menar;-)

  Liked by 1 person

  • Klart jag förstår vad du menar och nej, jag hade inte särskilt roligt när jag skulle fotografera dessa små tennisbollsliknande tuggummin och vet inte heller varför jag ens slösade bort tiden. Men tack för din kommentar min fina och alltid så trogna bloggvän ❤

   Like

 2. Kommer att tänka på uppkupad glass: blåbär, jordgubb, lime och citron. Läser nu att det är tuggummin, trodde att det var tennisbollar, haha. Rolig fotolek!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: