36 replies to “Wordless Wednesday / CFFC – Puppy

  1. För varm! Det blir nog lätt så att ens egen nya vovve eller annan familjemedlem lätt hamnar i fokus. Som jag bestämt tidigare, det här ska inte bli en hundblogg. Tack för fin kommentar “Jag”!

 1. Helt underbara bilder på Fanny. Hon är så söt! Jag förstår att det blir massor med bilder på henne. Bläddrade igenom många fotoalbum för några dagar sedan och det finns bilder från alla våra djur, från alla håll och kanter och i alla möjliga och omöjliga positioner.

 2. Alltså till och med jag som ju inte är en hundmänniska direkt börjar bli förälskad i Fanny. Å även om din blogg inte ska bli en hundblogg, så tycker jag att du ska lägga upp ett inlägg om och med henne åtminstone en gång i veckan. Det är ju faktiskt himla roligt att följa hennes utveckling:-)
  Gillar speciellt tredje bilden med tassen och morrhåren – annorlunda:-)
  Åsså ser Fanny väldigt koncentrerad ut på andra bilden. Här ser hon inte lika “motvillig” ut som hon gjorde i början. Men det är klart, nu ha hon vant sig att ha kommit hem till en fotobloggare;-)

  Svar: Trodde dina bollar igår var riktiga tennisbollar, inte tuggummi. Då förstår jag att det var mera arbete än lek;-)

  1. Det blev lite roligt, trodde inte att någon ens skulle kunna gissa på att det var riktiga tennisbollar. Och visst var det lek 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star