12 thoughts on “Mantanani Island

 1. WOW! Här dreglas det rejält kan jag säga. Dessutom verkar ön vara tämligen “skyddad” från turister – än så länge alltså. Den perfekta platsen om man vill “finna sig själv” och helst lämna mobilen hemma.
  Vad gäller de glade killarna så undrar jag vad fingervisningarna betyder. Två finger är ju V-tecknet, det vet jag, men tre finger – där går jag bet, men du kanske vet. Så glada killarna såg ut:-)

  Liked by 1 person

  1. Än så länge ganska så skyddad från turister men nu har ju vi börjat sälja resor dit så då lär där bli fullpackat av svenskar 😉 😂😂😂 Har faktiskt ingen aning om vad de tre fingrarna ska symbolisera.

   Like

 2. Killarna med tecknen ser ut som dykare och då betyder tecknet OK. Annars att något smakar bra. Fina färggranna sommarbilder! Särskilt gillar jag den på lillkillen, en riktigt cool kille.

  Jag undrar om jag har ramlat ur ditt flöde?

  Liked by 1 person

  1. Vill man tala om att allt är OK när man sportdyker så visar man ett O med hjälp av tummen och pekfingret. Det är internationellt och vad jag fick lära mig när jag tog mitt dykcertifikat. Men det där kanske är en norsk variant! Hahaa…. nej men jag vet faktiskt inte vad killarnas fingertecken betyder.
   Ramlat ur mitt flöde?? Har jag missat nåt igen så ber jag om ursäkt 😊 Vet att jag såg ett inlägg från dig i Läsaren igår precis när jag skulle stänga av datorn. Så nu ska jag hoppa till “Kung Bores andedräkt” och se vad du hittat på.

   Like

   1. Att jag frågade berodde på att det har hänt med flera av dem jag följer, jag har kommit på att jag inte har sett inlägg av dem på ett tag och då har de helt sonika “plockats bort” ur läsaren.

    De där tre fingrarna betyder visst många olika saker, bland annat var det serbernas tecken. Men sen såg jag bilder på hur dykare spretade med fingrar i luften, det kanske blir så ibland när man gör ett ok-tecken, inte vet jag.

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s