Sunday pics from Italy!

I love Italy and from Malta to Sicily it only takes 90 minutes by ferry. You can take a day trip or stay over the weekend. We went to Taormina, a city with a lovely Italian atmosphere, wonderful food and so nice people. And the best part is that you can take your little puppy with you…

 Click on an image to enlarge.

21 replies to “Sunday pics from Italy!

  1. En färgbomb! Tackar för den! Till att börja med fastnar jag för “bollarna” och hur du har “beskurit” byggnaderna. Urläckert! Julkulor som ser ut som tårtbitar.
    Sedan tycker jag mycket om bilden med balkongen med de olika ansiktena/maskera samt hur växterna och blommorna är symmetriskt uppställda. Ordning och reda där. Säger en del om lägenhetsinnehavaren tycker jag.

  2. Härliga färger och bilder. Jag fastnade lite extra för klätterväxten som slingrar sig runt räcket och krukorna som har ett ansikte. Dessutom hade jag definitivt gått in i “Wine Bar”. Bara skylten är mysig.

    1. Tack Kristallina. Tycker också attt krukorna var läckra. När jag bara lästa lite snabbt så trodde jag du såg ett ansikte i den sista bilden med krukan. Hahaa… gissa om jag letade 😀

  3. Låter ljuvligt med en dagstripp till Sicilien och så härligt att Fanny fick följa med. Fantastiska bilder av en bedövande färgprakt.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star