27 replies to “It´s raining…

 1. Trodde det aldrig regnade på Malta;-) Fel, vi var ju där under juni månad, och jag minns det väldigt korta regnskurarna som fick marken/vägarna att ånga. Några minuter senare var det återigen varmt och skönt, samt marken hade torkat på nolltid.
  Fluffbollen i första makrobilden ser ut som en uppochnedvänd fågel, en struts närmare bestämd;-)

  PS. Dina bilder är ALDRIG färglösa, bara så du vet. Men visst är de mjuka:-) DS.

  Liked by 1 person

  1. Inte när det öser ner och samtidigt blåser stomvindar så paraplyet far all världens väg samtidigt som Fanny vägrar gå en endaste meter. Idag är det som tur är något bättre.

   Like

 2. Underbara bilder Anita! De första två är speciellt vackra. Jag hade lite “paint it black-känsla” den här helgen men de här passar min sinnesstämning. Men jag blir lite oroad över det du skriver i en kommentar, att det mesta känns svartvitt.

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla “Jag”. Det går upp och det går ner som vi båda vet så väl. Kändes lite jobbigt av orsaker som jag inte gärna går in på men vi är på gång att flytta så fort vi kan, om vi bara kunde. Inte från Malta men från vår lägenhet. Konflikter med en granne har lett till att vi inte kan bo kvar men heller inte sälja innan allt är utrett. En mycket långdragen, trist och påfrestande historia som ofta påverkar min sinnesstämning.

   Like

   1. Så tråkigt med grannosämja, förstår att det känns jobbigt. Det kanske inte finns något annat att göra än att flytta men det är ju inte lätt.

    Like

    1. Tvister med grannar kan säkert låta trivialt men att behöva uppleva och förstå att människan faktiskt kan vara så illasinnad känns otäckt. Om vi bara kunde så skulle vi flytta härifrån redan idag, men vi har hamnat i en rävsax. Nog om det!

     Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star