27 replies to “It´s raining…

 1. Trodde det aldrig regnade på Malta;-) Fel, vi var ju där under juni månad, och jag minns det väldigt korta regnskurarna som fick marken/vägarna att ånga. Några minuter senare var det återigen varmt och skönt, samt marken hade torkat på nolltid.
  Fluffbollen i första makrobilden ser ut som en uppochnedvänd fågel, en struts närmare bestämd;-)

  PS. Dina bilder är ALDRIG färglösa, bara så du vet. Men visst är de mjuka:-) DS.

 2. Inte alls färglösa – utan vackra, men i en mildare färgskala! Gillar dem … och regn behövs också emellanåt 🙂

  1. Inte när det öser ner och samtidigt blåser stomvindar så paraplyet far all världens väg samtidigt som Fanny vägrar gå en endaste meter. Idag är det som tur är något bättre.

 3. Visst behövs regnet – som du säger – vill vi ha växter och liv så…Jag skrattade när du nämnde Fannys ovilja till promenad i det hela…Totti är likadan.

 4. Rain brings such lovely grasses and green. I must admit too much of it as we sometimes have here is very grey but I would hate to have a water shortage or drought!

 5. Those pictures look like they could have been taken here!!! Lovely! We’ve had a bit of rain lately too. And today such heavy fog….all day. Felt like a fairy tale. Stay dry and warm!!! 🙂

 6. Tycker om bilderna med sina milda färger. Lille Minton vill inte gå så långt när det regnar mycket. Däremot sitter han gärna i trädgården när det är regn och snö.

 7. Soft men inte färglös. Gillar dina bilder skarpt. Här snöar och blåser det igen men det blir ju också vatten någon gång. Utan vatten inget liv.

 8. Underbara bilder Anita! De första två är speciellt vackra. Jag hade lite “paint it black-känsla” den här helgen men de här passar min sinnesstämning. Men jag blir lite oroad över det du skriver i en kommentar, att det mesta känns svartvitt.

  1. Tack snälla “Jag”. Det går upp och det går ner som vi båda vet så väl. Kändes lite jobbigt av orsaker som jag inte gärna går in på men vi är på gång att flytta så fort vi kan, om vi bara kunde. Inte från Malta men från vår lägenhet. Konflikter med en granne har lett till att vi inte kan bo kvar men heller inte sälja innan allt är utrett. En mycket långdragen, trist och påfrestande historia som ofta påverkar min sinnesstämning.

   1. Så tråkigt med grannosämja, förstår att det känns jobbigt. Det kanske inte finns något annat att göra än att flytta men det är ju inte lätt.

    1. Tvister med grannar kan säkert låta trivialt men att behöva uppleva och förstå att människan faktiskt kan vara så illasinnad känns otäckt. Om vi bara kunde så skulle vi flytta härifrån redan idag, men vi har hamnat i en rävsax. Nog om det!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star