24 replies to “Wordless Wednesday

  1. Tror inte att Fanny skulle uppskatta kylan och jag tänker ibland på hennes syskon som är kvar i Sverige. Basenji är en ras som älskar värme, liksom jag gör 😀

 1. Detsamma Anita! Det ser soligt och fint ut hos dig med Fanny som nästan försvinner i växtligheten. En glad bildserie!

 2. Önskar dig också en fin Valentine’s Day med en varm kram:-) Bilden på Fanny mitt i de gröna växterna är härlig. Hon ser ut att spana efter något, för hon ser så koncentrerad ut.

  PS. Gillar din kommentarsväxling med Lantlivsbilder:-) DS.

  1. Tack Annica! Ja, det är en viss skillnad mellan här och där du är. Men jag tror du tycker om vintern, iallafall ibland 😉

 3. Mina fyrbenta vänner skulle trivas i värmen. Du har sett många bevis på det. Min ena header bild skvallrar om hur tusan ligger bland vitsipporna och verkligen trivs (där låg hon många timmar den sommaren) Jag fick en flashback när du visade upp din hjärtevän bland dina blomster 😊 Jag längtar lite till sommaren nu… mitt snödjup vill du inte veta… har jag en snöfri tomt före majs utgång blir jag glad… Tack för dina varma talande bilder.

 4. Underbara bilder rakt igenom och så klart, hundälskare som jag är :-), så är naturligtvis bilderna på Fanny outstanding 🙂 Så härligt att du fått hund som du längtat efter så mycket !
  Önskar dig en härlig Torsdag i värmen ! Här har vi alldeles för mycket snö och kyla 🙂
  Kram från Marie

 5. Vilka härliga bilder och en glad Fanny mitt i naturen och värmen. Jag har en hund som bara vill gå korta promenader. För mycket snö, för kallt. Hoppas du hade en underbar “Alla hjärtans dag”. Min var ren kärlek som jag är så tacksam för.

  1. Kan det bli för mycket färg!!! 😊 Tack snälla Aina för besök och kommentar. Jag ligger efter med att besöka dig och sååå många andra…

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star