CYW – 18-24 February

21. Outrageous Orange.
I love this one painted by my husband. Colorful in thoughtful simplicity.18. Forest Green.
Some greenery from Ta Qali park here in Malta19. Pacific Blue.
Fisherman at the clear Mediterranean waters of the Mediterranean Sea.These are the week’s colors in Jennifer’s Color Your World Challenge.

21 replies to “CYW – 18-24 February

  1. Din man’s målning är helt underbar! Absolutely LOVE it! inte bara för att han döpt målningen till Outrageous Orange” och att orange är min favofärg. Hälsar honom det! Har ju sagt det förut – han borde göra utställningar. Är helt säker på att han skulle göra stor succé. Hans “stil” är ovanlig och annorlunda samt otroligt tilltalande. Kolla bara tjejens ögon – de följer dig oavsett vinkel du tittar på henne. Leonardo da Vinci’s Mona Lisa ansågs ju länge som den enda tavlan som kunde åstadkomma detta “fenomen”. Well, well din man går nog i den berömda konstnärens fotspår. Louvre next kanske…
    Resterande bilder är fina dom också, men slår inte “Outrageous Orange”, så mycket kan jag säga.

    Fråga: Hur många tavlor har din man målat? Hänger dom allihopa i era lägenheter (vilken lycka i så fall) eller står dom undanstoppade i kartonger i förråd? Gör din man utställningar nu förresten? Förr gjorde han det ju inte.

    PS. Det blev en lång kommentar till;-) Du, dina foton och ämnen engagerar som du kanske har förstått. Å tack för förklaringen om Fanny. Inte visste jag att just den rasen in skäller. Vilken lycka för er och grannarna (med tanke på den hemska fajten ni var tvungna att genomgå för att överhuvudtaget skaffa hund menar jag). DS.

  2. Vilsamma färger idag och ett härligt konstverk. Bilden på kottarna sprider just skogsdoft och friskhet och fiskarbilden med det melerade havet utstrålar renhet och klarhet. Toppen!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star