31 replies to “Lines and blue skies

 1. Månsken kommer vi att få inatt, vi har fullmåne i morgon kl. 01:52:40, och temperaturen ska bli lika, som i morse. Jag gillar blå himmel, med måne när det som hos dig är plusgrader, och jag ser den på några andra bilder också.
  Svante

  Liked by 2 people

 2. En serie rena rama drömbilder igen här! Vilken fotograf och bildkompositör du är!!!
  Bilden med trappen är min favo, det har “det” om du förstår vad jag menar.
  Å nu när du säger det scrollade jag upp och ned några gånger. Då upptäckte jag månen, vilket jag inte gjort innan. Tack:-)

  Liked by 2 people

  1. Thank you Tina! The yellow is the typical honey yellow stone here in Malta. And blue/yellow are the colors of the Swedish flag from where I origin.

   Like

 3. You had Willie Nelson singing ‘Blue Skies Smilin’ at Me’ playing in my head with this one. Yay!!! It’s a great song and his version is my favorite. So Thank You! You gifted a double-whammy smile with my coffee this morning. Cheers!!! 🙂

  Liked by 2 people

 4. Ja du, Anita. Du må tro att jag blev glad över din långa och så snälla kommentar hos mig. Det känns lite som en trygghet att veta att du finns här, att jag kan komma in till dig och njuta av dina alltid lika välkomponerade och färgstarka foton. Du har verkligen en bildskatt här i din blogg!
  Har sett dina bilder på hunden och minns hur jobbigt du hade det förr, då när du inte skulle få ha hund i lägenheten. Så otroligt roligt att det gick vägen och att du nu får njuta av en fyrbent vän. Det är en så speciell kärlek, den man får av en hund. Ibland längtar jag efter att ha en, men när kylan slår till som den gjorde veckan som gick – då tänker jag lite annorlunda. Och så vill jag kunna resa! Hur fungerar det för er, ni som har gett er iväg på riktiga långresor?
  Hoppas du kommer till stan ibland, så att du inte glömmer bort den helt. Vore kul med en rejäl bloggträff 😀
  Varm kram till dig och tack för att du finns där ute i cyberrymden!

  Liked by 2 people

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star