Weekend in Greenery

Some pictures from Malta in early March.

I have a little too much around me right now but tomorrow I’ll take the time to visit You!
You are my inspiration, take care out there!

26 replies to “Weekend in Greenery

 1. Wow så vackert Anita! Bild nummer 2 är min favorit. Det känns så konstigt att se dessa bilder nu och att det är nu…just nu när jag ser all denna snö utanför mitt fönster haha…men en härlig längtan till våren 😀

  1. Tack snälla Annica för din kommentar. Tvåan är även min favorit 😁 Det är ju några mil från där du är och var jag är så konstigt är det då kanske inte att skillnaden är så stor när det gäller vädret.

  1. Snart är det grönt även hos dig och både du och Minton kommer att skutta runt med glädje i grönskan 😁😁

 2. Har saknat dig! När jag tittar på dina fina bilder så känns det som om vi ligger ljusår efter Malta. Fortsätt gärna med sådana foton så att jag får lite vårkänslor vid 2,7 minusgrader just nu (värmerekord med tanke på de iskalla veckorna vi haft) och snöyra. Tack för inspirationen Anita:-)

  PS. Jobba inte ihjäl dig bara. Vill ju se fler bilder från Malta framöver;-) DS.

  1. Det verkar som om vintern i Stockholm i år är värre än vanligt. Glad om jag kan förmedla lite vårkänslor 🌸🌸 Nej, jobbar inte ihjäl mig men hinner inte med bloggen som jag vill. Tids nog så…

  1. Tack så mycket Eva! Tyckte själv bäst om just den bilden. Tänker ibland på att det kanske är en nackdel att lägga in många bilder, de kan ju liksom drukna i varandra. Plus att varje inlägg tar lite längre tid. Tror jag ska tänka om här 😁

    1. Det är precis vad jag gör, känner efter och testar. Tror på färre bilder och istället kanske flera inlägg.

 3. Gräset är alltså grönare på “andra sidan”. Må grönskan oxå hitta hit snart. Fanny ser som vanligt ut att trivas.

  1. Fanny trivs och vi trivs och snart är det grönskande grönt även på Getingstorp och då vet jag vem som trivs väldigt bra 😁

 4. Fantastiska bilder Anita! Tänk att gräs kan vara lika vackert som blommor! Naturen är underbar!

 5. Men åhhhh🙏🏻☀️☀️☀️ Blir inte ett dugg sotis! Vilka underbara bilder! Känns hoppfullt att tänka på att det även blir så soligt och ljust här så småningom! Ha en fin tisdag!

 6. Fantastiskt fina bilder på “gräs” och grönska. Som många här fastnar jag också för den andra bilden som har något extra: skirheten och den ovanliga formen på axen, färgerna, enkelheten och skärpedjupet. Inget annat som tar blicken från motivet, man får försjunka i de hängande skira skönheterna. Mycket mycket vacker bild.

  Läser att du funderar över hur många bilder du ska ha i ett inlägg. Jag själv varierar, allt från en till väldigt många helt beroende på vad jag vill förmedla. Jag tror inte att man behöver binda sig. Men helt klart tar inlägg med många bilder lång tid att göra.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star