Weekend in Greenery

Some pictures from Malta in early March.

I have a little too much around me right now but tomorrow I’ll take the time to visit You!
You are my inspiration, take care out there!

Comments

26 responses to “Weekend in Greenery”

 1. annicaaktiv Avatar

  Wow så vackert Anita! Bild nummer 2 är min favorit. Det känns så konstigt att se dessa bilder nu och att det är nu…just nu när jag ser all denna snö utanför mitt fönster haha…men en härlig längtan till våren 😀

  1. Anita Avatar

   Tack snälla Annica för din kommentar. Tvåan är även min favorit 😁 Det är ju några mil från där du är och var jag är så konstigt är det då kanske inte att skillnaden är så stor när det gäller vädret.

   1. annicaaktiv Avatar

    😉 🙂 😀

 2. blhphotoblog Avatar

  Wonderful shots, love the grass seeds. Brian.

  1. Anita Avatar

   Thank you Brian for your always so kind words!

 3. Minton Avatar

  Vill också ha grönt ute. Gräsen är vackra speciellt bild två.

  1. Anita Avatar

   Snart är det grönt även hos dig och både du och Minton kommer att skutta runt med glädje i grönskan 😁😁

 4. exploringcolour Avatar

  So fresh and beautiful!

  1. Anita Avatar

   Thank you Liz!!!

 5. bpz3 Avatar

  Har saknat dig! När jag tittar på dina fina bilder så känns det som om vi ligger ljusår efter Malta. Fortsätt gärna med sådana foton så att jag får lite vårkänslor vid 2,7 minusgrader just nu (värmerekord med tanke på de iskalla veckorna vi haft) och snöyra. Tack för inspirationen Anita:-)

  PS. Jobba inte ihjäl dig bara. Vill ju se fler bilder från Malta framöver;-) DS.

  1. Anita Avatar

   Det verkar som om vintern i Stockholm i år är värre än vanligt. Glad om jag kan förmedla lite vårkänslor 🌸🌸 Nej, jobbar inte ihjäl mig men hinner inte med bloggen som jag vill. Tids nog så…

 6. evacarolasvensson Avatar

  Den andra uppifrån fångade mig extra med dess komposition, mycket snyggt! Gillar skärpedjupet.

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Eva! Tyckte själv bäst om just den bilden. Tänker ibland på att det kanske är en nackdel att lägga in många bilder, de kan ju liksom drukna i varandra. Plus att varje inlägg tar lite längre tid. Tror jag ska tänka om här 😁

   1. evacarolasvensson Avatar

    Jag har inte tänkt på det eftersom jag 365:ar så blir det bara 1om dan. Testa & känn efter.

    1. Anita Avatar

     Det är precis vad jag gör, känner efter och testar. Tror på färre bilder och istället kanske flera inlägg.

 7. Steve Avatar

  Gräset är alltså grönare på “andra sidan”. Må grönskan oxå hitta hit snart. Fanny ser som vanligt ut att trivas.

  1. Anita Avatar

   Fanny trivs och vi trivs och snart är det grönskande grönt även på Getingstorp och då vet jag vem som trivs väldigt bra 😁

 8. Anki Avatar
  Anki

  Fantastiska bilder Anita! Tänk att gräs kan vara lika vackert som blommor! Naturen är underbar!

  1. Anita Avatar

   Tusen tack Anki för fin kommentar. Ja, visst är naturen fantastisk. 🌸🌸

 9. inte fan gör det det Avatar

  Men åhhhh🙏🏻☀️☀️☀️ Blir inte ett dugg sotis! Vilka underbara bilder! Känns hoppfullt att tänka på att det även blir så soligt och ljust här så småningom! Ha en fin tisdag!

 10. forresting365 Avatar

  🤗☀️💖!!!!!!!

 11. Jag Avatar

  Fantastiskt fina bilder på “gräs” och grönska. Som många här fastnar jag också för den andra bilden som har något extra: skirheten och den ovanliga formen på axen, färgerna, enkelheten och skärpedjupet. Inget annat som tar blicken från motivet, man får försjunka i de hängande skira skönheterna. Mycket mycket vacker bild.

  Läser att du funderar över hur många bilder du ska ha i ett inlägg. Jag själv varierar, allt från en till väldigt många helt beroende på vad jag vill förmedla. Jag tror inte att man behöver binda sig. Men helt klart tar inlägg med många bilder lång tid att göra.

 12. Anita Avatar

  Beautiful spring sights, I love the pictures!

  1. Anita Avatar

   Thank you so much Anita for your kind comment!

 13. letmephotographyousoftly Avatar

  pretty photo! your feeling like a little girl appears in this photo.

 14. Christrog Avatar

  Härliga bilder på grönskan. Man längtar….

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d