Soft Sunday…

Instead of Silent Sunday. But the pictures may speak for themselves anyway.
Today we spent another day at Majjistral National Park in search for the way around, more to come…

45 thoughts on “Soft Sunday…

 1. Härliga bilder du tagit!😊 Den färgen på gräset är så vacker. Jag tycker om att fota stora fält och åkrar med gräs, hö och annan sådd som har sådan gyllene färg.

  Liked by 1 person

 2. Färgerna är verkligen soft! Men en sak förstår jag inte att några som kommenterat tycker att det är gräs du har fotat. Gräs trodde jag är grönt och ser helt annorlunda ut. Ja, ja flora är ju inte mitt genre direkt om man säger så;-)
  Den andra bilden är min favo här, för den ser ut som en fågel. Ja, du förstår – fauna är inte mitt genre heller, men jag njuter av dina underbara bilder:-)

  Liked by 1 person

 3. Så vackra och harmoniska foton. Ser fram emot fler bilder! Äntligen har det börjat hända litet i naturen här uppe i norr också, så i morgon kanske jag faktiskt tar med mig kameran ut på en macrotur 🙂 Ha det fint!

  Liked by 1 person

  1. Tack Annette! Nu är en härlig tid för att ta macrobilder när naturen vaknat till liv igen så passa på om du får tid.
   Hoppas allt är bra med dig, blev lite fundersam när jag läste om dina “vänner” som inte fanns där när de som mest behövdes. Operation, något hände. Vet inte vad men jag hoppas innerligt att du nu mår bra. Du är en fantaststisk människa som jag gärna velat lära känna. Vem vet, kanske att vi kan ses vid mitt nästa besök i Stockholm. Sköt om dig 💖

   Liked by 1 person

   1. Tack för omtanken ♥ Jag tänker samma sak om dig och skulle gärna träffa dig när du är i Stockholm nästa gång 🙂
    Jag misstänkte att något inte stod rätt till någon gång i oktober och bokade tid för mammografi. Jag undersöktes och skickades hem med beskedet att allt såg bra ut. Men symptomen fanns kvar och läkaren skrev ingenting om dem i journalen, trots att sköterskan påpekade dem för honom. Efter några månader hörde jag av mig igen och fick träffa en ny läkare, som upptäckte något som växte och som måste opereras bort. I onsdags blev jag opererad och nu väntar jag på besked om det är ett ofarligt så kallat papillom som de tog bort eller en tumör. Bland annat eftersom det bara var 3 mm tror läkarna att det är ett papillom, så jag tror på det tills motsatsen är bevisad. Jag berättade för mina föräldrar, syskon med familjer och för våra närmaste vänner att jag skulle bli opererad. Reaktionerna har varit minst sagt oväntade. De vänner jag trodde stod mig närmast hörde inte av sig innan operationen och inte heller efter, de har inte hört av sig alls, faktiskt. Av mina släktingar hade jag trott mer om vissa av dem, men även bland dem har reaktionerna varit helt oväntade, vissa har varit fantastiska, andra inte lika mycket. “I nöden prövas vännen”, heter det ju, och det har visat sig stämma.

    Like

    1. Nu tror vi på papillom och inget annat. Förstår din reaktion över de “vänner” och nära som faktiskt inte brydde sig. Att uttrycket “I nöden prövas vännen” är sant har vi känt av tydliga bevis på, både du och jag. Går inte in på detaljer men vill bara tala om att, jag tror mig veta precis hur det känns.

     Like

 4. Tack för dina varma bilder (som vanligt) här på norra delen på ön ligger snön tjock ännu… solen går lite högre och det var inte minusgrader i natt för första gången… mina skottade snöhögar kommer dock att ligga mycket länge… snön på platten kanske tinat ned till 50-55 cm… Lite varfåglar har anlänt, så våren är på stort G. Längre ut i havsbandet har isen lämnat i alla fall. Jag hade en fin helg därute 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s