25 replies to “Summer feeling…

  1. WOW! Here comes the sun, med full styrka kan jag säga. Å det helt bortsett från att jag nu nynnar på låten:-) Första bilden är så otroligt bra och andra fotot så perfekt fångat. Ytterligare två typiska Anita skatter. Tack:-)

  2. Så härlig lek med liljan – riktigt snyggt! Den andra bilden med barnen känns verkligen underbart somrig och fin – så fint fotat!

  3. .”..and I say, it’s alright!!! do do do do do do do do do do do do do do….” ❤️ OH MY GOSH!!! That top compilation of Your flower needs to be on a wall! An entire wall!!! It’s wonderful. I Love it! And the kids are so cute. I feel like the little boy….looking out….waiting…..waiting…that first swim in the ocean of the summer is always a highlight of my everything. Glorious!!! Cheers and Thank You, Anita! 💖🤗☀️🐬🌿!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star