32 replies to “Shades of Red

 1. Ok, här fungerade det. Undrar varför. Det kanske bara är på svenska Wp det inte går.

  Underbara blomfärger och bilder! Första och femte bilden blir favoriter. På den fjärde bilden ser det ut som godis som blomflugan går loss på, läckert!

  Liked by 1 person

  1. Roligt att det fungerar att kommentera här men skumt och trist att det inte fungerar hos andra. Eller har det löst sig nu, det var ju några timmar sen du var här hos mig. Tack förresten för alltid så fina kommentarer, där denna inte var något undantag.

   Like

   1. Det kommer, Anita. Vet du en plats med många trollsländor så kommer du att fota dem. De lever ju bara max några månader och efter parningen blir de tröttare…

    Liked by 1 person

 2. Vilket ögongodis! Kul att du valde den färgkicken just idag, då det faktiskt var aningen grått här efter alla soldagar i drygt en månad. Perfekt tajming! Å sådana underbara blommor som du visar finns ju inte ens här. Så tack tjejen:-)

  Liked by 1 person

 3. Fantastiskt vackra bilder på vackra blommor. Röd är en speciell färg. En färg jag aldrig tröttnar på. Och i mitt bakhuvud finns det en fras som allas vår “barfota-Ernst” sa på en invigning jag var på för flera år sedan, gällande just färgen röd… Ett rum är aldrig klart förrän det finns något rött där inne. Kan vara röda blommor, röda äpplen eller annan röd detalj. Jag tror mycket ligger i det han sa. Sen kanske man inte vill ha julfeelings året om men en liten detalj eller 2 ger effekt.

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack Susanne för din fina kommentar!! Har faktiskt inte tänkt på att jag skulle förknippa färgen röd med jul och inte känns det heller särskilt “juligt” med mycket rött omkring sig. Beror nog mest på på vad det röda egentligen är och vad det står för.

   Like

 4. Ok. Det är en av de roliga sakerna att komma så långt bakom i bloggen. Det är roligt att gå in i ditt rum och få blasted med så mycket glädje och färg på en morgon !!! Dessa är så underbara. Jag fortsatte att rulla framåt och bakåt. Ett sådant skott av energi! Tack för det här!!! Jag är nu redo att möta min dag med kraft !!! Skål och enorma kramar! ❤️🍷🐞🍒🦑!!!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star