Let’s Have a Drink

 Cisk Lager Beer has been brewed in Malta with all natural ingredients since 1928 and was awarded top prize in the International Lager Category at the 1995 Australian Beer Awards. I rarely drink beer myself.

Cocktails of different kinds are common in summer, with or without alcohol. When it’s Happy hour you get two for one. Mojito, my favorite at the top consists of club soda, rum, syrup, lime juice, mint and lots of ice. Very refreshing!!Italian wine is very good and these bottles are from Sicily.Malta may not be renowned like its larger Mediterranean neighbours for wine production, but northern European markets are just beginning to discover the secret of Maltese wines.  Grapes grown in Malta’s hot and humid climate ripen much quicker than their counterparts further north. I always buy the local or Italian wine.Water……the most common and healthiest drink during the day!!

32 replies to “Let’s Have a Drink

 1. Hemma hos mig är vattenledningsvatten vanligaste drickan, numera. Jag rör ju inte alkoholhaltig dryck sedan mer än 4 år, och är allergisk mot mjölk.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Kranvatten dricker vi inte här men det är billigt att köpa på flaska. Av komjölk får jag magknip. Starkt att helt avstå från alkohol vilket är bra för både kropp och knopp. 😁 Tack för din kommentar Svante!

   Like

 2. Dregel, dregel! Nu vattnas det i munnen på mig kan jag säga. Mojito är också min absoluta favo drink, dock utan sirap. Cisk öl minns jag också. Den var himla god tyckte vi och drack den ofta. Jag gillar öl, fast bara under sommaren. Du vet en iskall öl eller en iskall Mojito är svårslagna båda två. Annars föredrar jag vin. Jättekul med att viner från Malta nu uppmärksammas av fler europiska länder. Undrar om Systembolaget hänger på där. Hoppas det.
  Helt fantastiska bilder som vanligt:-)

  Liked by 1 person

  1. Vet inte om det är sirap i de man beställer ute men tänker inte fråga 😁😁 Brukar beställa dark rum eller en virgin beroende på dagsformen 😉 Tror det dröjer innan man hittar vin från Malta på Systembolaget.

   Like

  1. Thank You Liz and I’m happy that also Nigel appreciated the wineglasses photo. I took that image when we were in Sicily last time, they were placed in our hotel room and when I saw the shadows I couldn’t resist use my camera.

   Liked by 1 person

 3. Inlägget andas friskhet och svalka, jättefin bildserie på dessa drycker. Du anar nog vilka bilder jag faller lite extra för: Den med vinflaskor och -glas med så läckra skuggor och vattenglasen med reflexer och skuggor, toppen! Men även det raka vattenglaset med imma, vackra färger, ljus och skugga är en favorit. Men alla bilderna är proffsigt tagna, nu tittar jag extra på ölbilden med speglingar i bordet… så solig och glad bild!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star