Happy Midsummer!

In the midsummer’s eve, according to Swedish tradition, seven kinds of flowers should be picked and put under the pillow. If you like to know how to celebrate midsummer in Sweden Click here. Two very special flowers from a very special blog friend.
Thank you BP, they are still in my kitchen after four years.“Life isn’t about waiting for the storm to pass…
it’s about learning to dance in the rain”

38 replies to “Happy Midsummer!

 1. Tur att jag för länge sedan slutat fira Midsommar. Vädret brukar alltid vara sådant att det är lämpligast att vara inomhus. Så även Midsommarafton 2018. Blåst, regn, och +8 grader. Hittills under dagen har det bara varit några enstaka solstrålar. Du har jättefina bilder på hur det ska vara till Midsommar.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Tack Svante! Vi firar inte heller Midsommar men vi gifte oss på Midsommar afton för 26 år sen och det kan vi fira. Fast jag tycker vår bröllopsdag är den 19:e juni för det var då vi gifte oss 1992 så egentligen har vi två bröllopsdagar 😀

   Liked by 2 people

 2. Önskar dig glad midsommar också! Jag tog en tur till havet och fick en god stund med sol och glittrande vågor. Sen mulnade det och det kom en del regn på vägen hem. Väl hemma hade det slutat regna och det doftade friskt och härligt.

  Liked by 1 person

 3. Glad Midsommar till dig med! Å med dessa ögongodis blir det en extra trevlig Midsommar för mig med kan jag säga. Du vet 13 grader och aprilväder är ju som gjort för midsommarfirande här i Sverige;-)
  Är såååååååå glad att du fortfarande har mina speciella “diskblommor” kvar hos dig. Kan säga att jag även ha min egen kvar efter alla dessa år. Å precis som du har jag aldrig använt min heller. Minns att du berättade att din man sa då att borsten var alldeles för fin för att använda till disk. Å visst hade han helt rätt. Jag instämmer:-)
  Tusen tack för länken. Du är också en speciell bloggvän för mig. För att vara ärlig så brukar jag kalla mina “bloggisar” för bloggkompisar, men dig kallar jag för “bloggvän”. Kram tjejen:-)

  Liked by 1 person

  1. Kom på att jag bara har den ena diskborsten kvar, den andra gav jag till min syster för flera år sen och hon blev jätteglad!! Så din present blev till glädje för två 🌼🌼

   Liked by 1 person

 4. I really love this “Life isn’t about waiting for the storm to pass…
  it’s about learning to dance in the rain” 🙂 Happy mid-summer, Anita! 🙂 I hope it is as bright and beautiful as your images and vibes are here!

  Liked by 1 person

 5. Wait!!! I’m so confused!!! I just commented and was on a black page when I did! 🤣 I’m not sure what happened! I think I just got lost in the Twilight Zone! But all I said was THANK YOU for this wonderful post. Opening this was an instant burst of joy! Sending You a HUGE Happy Midsummer! Hug!!! 🤗🌸🌷💐🌻🌺🌸🌼🐝🤗!!!

  Like

 6. Man blir alltid så varm inombords då man möter upp dina bilder. Midsommar blåste bra här uppe i norr… eller som jag brukar beskriva min landsdel: The land of viking 😉 En fortsatt trevlig sommar för dig.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star