Angels & Lines

Yes, I’ve been away, again. This time I went to my hometown in Sweden for a few days. I had lots of ideas what to do and what to see, but in three days I didn’t make much of it. I met my three sisters and I met a blog friend that I never met before. Thank you Annette 💕we had much to talk about and time flew too fast.

The images above has nothing to do with the text except that they are two of very few I took during my visit in Stockholm and the fact that these are not to be found in Malta. What you see are two chimneys, lines, signs, a blue sky, colors and angles. No remarkable about that, all depending on how you look at the pictures.


Publicerat

i

,

Comments

25 responses to “Angels & Lines”

 1. rowerem365/onbike365 Avatar

  Good photos i like them:)

  1. Anita Avatar

   Thank you “Rowerem”. I’m glad you did 🙂

   1. Adrian, rowerem365/onbike365 Avatar

    You welcome, keep it up:)

 2. Lantlivsbilder Avatar

  Det ser ut, som om man målat både här, och där i Stockholm, sedan jag lämnade staden 1988. Jag längtar ändå inte tillbaka dit.
  Svante

  1. Anita Avatar

   Tror min kamera och jag dras mot färg som en magnet 😀
   Nej, inte heller jag längtar tillbaka och förmodligen blir det inga mer besök förrän det är dags att förnya passet år 2021.

   1. Lantlivsbilder Avatar

    Jag körde buss, och tunnelbana hos SL innan jag lämnade staden, och idag vet jag inte ens hur man köper färdbevis hos dem.
    Svante

 3. bpz3 Avatar

  Det spelar ingen roll var du tar bilder och hur många. De blir alltid perfekta:-)
  Jättekul att du träffade Annette, och jag förstår att ni hade mycket att prata om, inte minst fotografering kan jag tänka mig. Dessutom hade du ju perfekt väder under ditt besök. Du borde stanna lite längre nästa gång, för Stockholm är otroligt vackert när solen skiner;-)

  1. Anita Avatar

   Hade gärna stannat några dagar till, om inte annat så för att fått möjligheten att träffa DIG!! Nej, vi pratade inte alls om fotografering och när jag var där i Rimbo så var det faktiskt den enda dagen under min vistelse i Stockholm som solen inte sken ☀️

 4. Steve Avatar

  En tripp till Stockholm är förstås aldrig fel. Både ovanlig och smakfull färgkombination som valts på huset på den andra bilden. Din bild ger oxå färgerna rättvisa.
  Kloka ord om fotograferingens innersta väsen.

  1. Anita Avatar

   Tack för din kloka rader Steve!

 5. Kristallina Avatar

  Intressant foto med alla vinklar, linjer, färger och strukturer! Har länge tittat på det.
  Citatet är verkligen sant. Önskade att det slutade regna här. Finns inga fototillfällen alls. Kan alltså bara bli bättre 😀

  1. Anita Avatar

   Tack Kristallina! Det verkar som vädret inte riktigt är på din sida men skönt att du håller humöret uppe. Fast vad annat kan man göra. ☀️

 6. evacarolasvensson Avatar

  Kul att träffa Annette. Härligt att komma till Sverige på en tripp!

  1. Anita Avatar

   Svar ja, svar ja 😉

 7. Anki Avatar
  Anki

  Snygga bilder som alltid – jag gillar dina vinklar!
  Ett väldigt bra citat!
  Ha det gott!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Anki!!

 8. annettejuhlin Avatar

  Så roligt det var att träffa dig äntligen! Vi hade verkligen mycket att prata om, och om allt annat än foto faktiskt. Hoppas att det blir fler tillfällen att ses ♥
  Dina foton är lika vackra som alltid. Mycket handlar om komposition tycker jag, och jag gillar hur du fotat de där skyltarna på rad och de olika linjerna och materialen i den nedersta bilden. Väldigt snyggt. Kram från ett ganska höstlikt Roslagen.

 9. Jag Avatar

  Först gäller det alltid att verkligen se. Det är inte alltid man är medveten om a t t man har sett. Någonstans där bestämmer man sig för om det är intressant, om man vill försöka fotografera det och hur i så fall. Jag är så imponerad av vår vinterflickas seende, hon registrerar detaljer och får oss att häpna när vi förstått vad hon har sett och dragit för slutsatser.

  De där små fyrkantiga skyltarna har jag alltid varit nyfiken på men faktiskt aldrig fotat. Smart att lyfta fram dem genom att låta taklinjerna zooma in dem. Och så de vackra skorstenarna som framträder mot linjer och vinklar. Snyggt! Tänk dig att någon gång bestämma sig för att bara spana in skorstenar, undrar vilka fynd man skulle göra.

  1. Anita Avatar

   Tack snälla Du för lång och tänkvärd kommentar.

 10. claesbilder Avatar

  Gillar särskilt den andra bilden med alla sina vinklar och linjer. Snyggt fångat 🙂

  1. Anita Avatar

   Tack! Tycker också mest om den andra bilden och hade egentligen tänkt att bara ha den.

 11. InspiresN Avatar

  wonderful lines and photography!

  1. Anita Avatar

   Thank you so much for your comment. Always appreciated!

   1. InspiresN Avatar

    You are very welcome Anita your photos are an inspiration for beginners like me !

    1. Anita Avatar

     Thanks a lot for those nice word 💖

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d