Angels & Lines

Yes, I’ve been away, again. This time I went to my hometown in Sweden for a few days. I had lots of ideas what to do and what to see, but in three days I didn’t make much of it. I met my three sisters and I met a blog friend that I never met before. Thank you Annette 💕we had much to talk about and time flew too fast.

The images above has nothing to do with the text except that they are two of very few I took during my visit in Stockholm and the fact that these are not to be found in Malta. What you see are two chimneys, lines, signs, a blue sky, colors and angles. No remarkable about that, all depending on how you look at the pictures.

25 replies to “Angels & Lines

 1. Det ser ut, som om man mÄlat bÄde hÀr, och dÀr i Stockholm, sedan jag lÀmnade staden 1988. Jag lÀngtar ÀndÄ inte tillbaka dit.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Tror min kamera och jag dras mot fĂ€rg som en magnet 😀
   Nej, inte heller jag lÀngtar tillbaka och förmodligen blir det inga mer besök förrÀn det Àr dags att förnya passet Är 2021.

   Liked by 1 person

 2. Det spelar ingen roll var du tar bilder och hur mÄnga. De blir alltid perfekta:-)
  JÀttekul att du trÀffade Annette, och jag förstÄr att ni hade mycket att prata om, inte minst fotografering kan jag tÀnka mig. Dessutom hade du ju perfekt vÀder under ditt besök. Du borde stanna lite lÀngre nÀsta gÄng, för Stockholm Àr otroligt vackert nÀr solen skiner;-)

  Liked by 1 person

  1. Hade gĂ€rna stannat nĂ„gra dagar till, om inte annat sĂ„ för att fĂ„tt möjligheten att trĂ€ffa DIG!! Nej, vi pratade inte alls om fotografering och nĂ€r jag var dĂ€r i Rimbo sĂ„ var det faktiskt den enda dagen under min vistelse i Stockholm som solen inte sken ☀

   Like

 3. En tripp till Stockholm Àr förstÄs aldrig fel. BÄde ovanlig och smakfull fÀrgkombination som valts pÄ huset pÄ den andra bilden. Din bild ger oxÄ fÀrgerna rÀttvisa.
  Kloka ord om fotograferingens innersta vÀsen.

  Liked by 1 person

 4. Intressant foto med alla vinklar, linjer, fÀrger och strukturer! Har lÀnge tittat pÄ det.
  Citatet Ă€r verkligen sant. Önskade att det slutade regna hĂ€r. Finns inga fototillfĂ€llen alls. Kan alltsĂ„ bara bli bĂ€ttre 😀

  Liked by 1 person

 5. SĂ„ roligt det var att trĂ€ffa dig Ă€ntligen! Vi hade verkligen mycket att prata om, och om allt annat Ă€n foto faktiskt. Hoppas att det blir fler tillfĂ€llen att ses ♄
  Dina foton Àr lika vackra som alltid. Mycket handlar om komposition tycker jag, och jag gillar hur du fotat de dÀr skyltarna pÄ rad och de olika linjerna och materialen i den nedersta bilden. VÀldigt snyggt. Kram frÄn ett ganska höstlikt Roslagen.

  Like

 6. Först gÀller det alltid att verkligen se. Det Àr inte alltid man Àr medveten om a t t man har sett. NÄgonstans dÀr bestÀmmer man sig för om det Àr intressant, om man vill försöka fotografera det och hur i sÄ fall. Jag Àr sÄ imponerad av vÄr vinterflickas seende, hon registrerar detaljer och fÄr oss att hÀpna nÀr vi förstÄtt vad hon har sett och dragit för slutsatser.

  De dÀr smÄ fyrkantiga skyltarna har jag alltid varit nyfiken pÄ men faktiskt aldrig fotat. Smart att lyfta fram dem genom att lÄta taklinjerna zooma in dem. Och sÄ de vackra skorstenarna som framtrÀder mot linjer och vinklar. Snyggt! TÀnk dig att nÄgon gÄng bestÀmma sig för att bara spana in skorstenar, undrar vilka fynd man skulle göra.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star