Gallery

Away for a while…

I’ve been away for a while, away from it all, again. This time we went to Gozo, Malta’s sister island which is completely different from the main island. Gozo is known as a tranquil haven for a tempo and scene change.

This little island has its own special charm. It’s greener, more rural and with life’s rhythms dictated by the seasons, fishing and agriculture. I love this little island in the middle of the Mediterranean. These images may represent tranquility and life’s rhythm, at the sunset of Dwejra.

I’d like to thank Ben Humberman at WordPress.com who once again highlighted my blog in the Reader under Discover. Thank You so much Ben and thanks to all of my new and old followers!!
You are my inspiration. ❤

51 thoughts on “Away for a while…

 1. Visst har jag saknat dig, som alltid när du bara “försvinner”. Hoppas semestern på Gozo gav er lugnet som ni troligen behövde och att du knäppte massvis med foton. Det lovar mycket gott när jag tittar på de fantastiska bilderna du lagt upp. Det som ju är bra med att semestra “på hemmaplan” är ju att ni kan ta med er Fanny utan minsta problem.
  Fantastiskt att Ben tog med din blogg som “highlight” igen. Å vilket omdöme! Å du, det är du såååååååå värd! Är stolt över dig. Å kul att det är så många som älskar din blogg:-) Kram!

  Liked by 1 person

  1. Tack fina Du som alltid peppar mig med positiva kommentarer. Ja, det var ett skönt avbrott på Gozo och väldigt överraskande att Ben skulle ta upp min blogg igen. Känns både hedrande och roligt.

   Like

 2. Underbara motljusbilder Anita! Särkilt gillar jag kvinnan med tyget i sista bilden där det blir genomlysligt. Och att man kan se detaljerna, som knutarna på huvudena. Jättevackert.
  Grattis till att Ben Huberman har lyft fram dig igen, det är stort!

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack snälla Du! Ja, det känns stort att än en gång bli vald. Antalet följare ökade markant men det jag ser som mest värdefullt är de som också tar sig tid att skriva någon rad. De övriga förblir ganska så anonyma, tyvärr.

   Liked by 1 person

 3. Underbara bilder, Anita! Ni har haft det gott, det ser jag. Härligt att din blogg lyfts fram igen – den är verkligen en färgklick och fylld av positiv energi!

  Liked by 1 person

  1. Tack Steve! Det var verkligen en skön avkoppling och så nära. Den här gången hyrde vi ett så kallat Farmhouse istället för att bo på hotell. Kändes lite lyxigt med tanke på att huset var så stort.

   Like

 4. Vilka underbara siluettbilder! Sista bilden är fantastisk med det genomskinliga tyget. Grattis att du fanns med igen som absolut sevärd blogg som den självklart också är. Fanny!? Är hon helt ok?

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack för din fina kommentar Kristallina! Vi ska precis åka till veterinären för nya prover, bara att hoppas på det bästa, att antibiotican har hjälp och att bakterierna är borta. 🐕🐕 💖

   Liked by 1 person

 5. Wow, vilka fantastiska bilder. Som musik, som poesi. Har aldrig hört talas om ön men känns intressant och lockande. Stort Grattis till att ha blivit utvald!! Det är du värd och jag förstår varför 🙂 🙂
  Må så gott 🙂

  Liked by 2 people

  1. Tusen tack fina Susanne för din värmande kommentar. Jättekul att bli utvald men oj vad svårt att hinna med att svara och besöka mina fantastiska följare. Är i Stockholm nu men hoppas komma ikapp snart. Vill mer än tiden medger just nu 😇

   Liked by 1 person

 6. Härliga motljusbilder! Jag har väl försökt mig på detta, det är så snyggt med siluetterna. Men dina är absolut kalas, känns så varma och soliga.
  Stort grattis till att ha blivit framlyft i WordPress, vilken ära ❤
  Kram, Gerd

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s