Comfort

It may not look so comfortable but when I saw this man I felt that he had fun. Seeing the fun in an uncomfortable situation shows that the man has an open mind who enjoys his comfort.

Some may feel the comfort of a cold beer after a hard day’s work while others choose a light lunch.

There are so many types of comfort, that can be friendship or being alone.
And most important, to be grateful for having the feeling of comfort, which we can’t take for granted.

Post inspiration:  Dutch Goes the Photo – Comfort

28 replies to “Comfort

  1. Först förstod jag absolut ingenting, senare förstod jag heller ingenting, tills nu. Haha…. du är roligt du som kan vitsa till det med enkla ord. Tack för din kommentar Svante och trevlig helg!

  1. Var finns inte öl 😉 Vädret här är toppen just nu, 23+ och vindstilla. Som en fin svensk sommardag. ☀️ Tack för din kommentar John och trevlig helg 😀

 1. Håller helt med Steve! Alla personer på dina bilder verkar vara extremt “comfortable”. Förutom rubrikbilden som är helt härlig med “Explorer”(!) skriven på gummibåten (extra plus för den orange färgen:-) ) gillar jag fotot med musslorna (mums!), och helt klart de tre killarna som poserar för dig. Hade det varit fyra killar så hade jag tänkt på Beatles. Killarnas frisyrer påminner mycket om The Beatles på 1960-talet:-)

  1. Gillar också orange men äter inte gärna musslor. Ja, visst påminner killarnas frisyrer om Beatles, dessutom är de så lika att jag gissar att två är tvillingar. Det var ett tag sen jag tog bilden, fann den i mitt arkiv och minns att jag frågade om de ville sätta sig på bänken medan jag tog en bild. Kul att de ställde upp. Tack för dina rader Beate och trevlig helt från Malta 23+ ☀️

 2. Bekvämt ser det inte ut i gummibåten men han gör det bästa av situationen – roliga foton! Schackspelare ser alltid så avslappnade ut trots att de har full koncentration. Ensamhet, gemenskap, god mat och dryck – du fick med mycket i din
  härliga serie.

 3. Haha! Så här är det: jag brukar följa konversationerna i läsaren, lite då och då tittar jag där och ser vad folk skriver. Då råkar jag se om jag själv inte har fått svar på min kommentar.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star