Which way…

A  breakwater outside Malta’s majestic Grand Harbour which is one of the most spectacular ports in the world.It is possible to take a walk along the Mediterranean Sea when you are in Malta’s capital Valletta.
But some parts could be a bit difficult to access…
…and so it was when we hiked in Majjistral park. My brave Basenji Fanny and my dear stubborn husband try to find the way to the stairs leading up to the plateau. Which we never found because there was no staircase.Another breakwater outside Malta’s Grand Harbour in Valletta. St Elmo Breakwater Footbridge.

Which way would you choose.

Posted for Son of a Beach’s Which Way Photo Challenge.

33 thoughts on “Which way…

  1. Tack Anki! …och Fanny fick vara med på ett hörn. Idag har vi för första gången lämnat bort henne för en vecka hos en familj som har hand om hundar. Känns jättetomt men vi måste vänja henne inför resan till Malaysia i januari. Imorgon bär det av till Stockholm men jag saknar henne så mycket. 🐕 💖

   Like

  1. Det är säkert lite varmare här än hos dig även om termometern sakta men säkert börjar sjunka under 20 graders strecket. Imorgon lär får jag känna av ett lite kallare klimat. Flyger till Stockholm för en vecka.

   Like

 1. Vilka underbara och vackra bilder, Anita!😊 Jag är inte ett dugg avundsjuk på dig när jag sitter här i mörkret med regnet utanför fönstret!😁😁😁 Är det kalkberg på den första bilden?

  Liked by 1 person

  1. Tusen tack John!! Men du ska inte vara ett dugg avundsjuk för imorgon flyger jag till Stockholm, känns lite som in i mörkret 😁😁 Ja, visst är det kalksten, hela Malta känns som en stor kalksten ibland 😀

   Liked by 1 person

 2. Jag tar nog gärna St Elmo Breakwater bron. Men när jag var yngre (=ung) hade jag nog följt din man och Fanny på äventyr;-)
  Bilderna är fantastiska, men det är de ju alltid hos dig:-)

  Like

 3. Which way would I choose? Inte den som Fanny och hennes husse valde 😀 Underbara bilder! Gillar perspektivet när du fotade brons räcke och färgerna i alla bilder förstås. Ha en fin vecka i Stockholm och njut av en äkta svensk november, ha…ha..

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s