30 replies to “Spring is here…

 1. Håller helt med dig. Färg blir man ju glad av. Å det blev jag nu också när jag såg dina bilder. Här var nämligen grått igen idag efter rekordmånga soldagar – fem – för november alltså.

  Svar: Nej, jag tog inte i lite för mycket med min kommentar igår. I varje inlägg/bild du lägger upp finns det nåt nytt som du inte har visat. Det kan vara allt från motiv till bildvinkel. Så det så;-)

  Liked by 1 person

 2. Bilder som är som balsam för själen en mörk novemberdag. Om vi visualiserar så mycket vi orkar kommer kanske våren snabbare 😀 Ren önsketänkande medan man drömmer om den. Väldigt vackra bilder!

  Liked by 1 person

  1. Tack för alla fina kommenterer Claes! Såg att du gått i mål, Grattis! ….och dessutom hoppat på utmaningen igen, kul:-) Har själv funderat hit och dit men kan inte bestämma mig, får se om det blir ytterligare ett år med 365 Foton.

   Liked by 1 person

   1. Tänkte att det trots allt är ganska inspirerande med alla teman. Och skulle man känna under året att det är alltför betungande, så är det lättare att hoppa av än att man ska gå med senare under året 🙂

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star