Silent Sunday


Publicerat

i

,

Comments

10 responses to “Silent Sunday”

 1. Lantlivsbilder Avatar

  Jag skulle inte kunna hålla tyst, om jag lyckades komma ner i den ställningen. Jag skulle skrika, som bara den.
  Svante

  1. Anita Avatar

   Men sen är du ju heller inte gjord av samma material som denna lite speciella figur 😇 Tack för din kommentar Svante!

 2. bpz3 Avatar

  Skrattar gott åt Svantes kommentar:-) Jag ska inte ens göra ett försök att komma ner i den ställningen;-)
  Andra bilden är väldigt sensuell på nåt sätt, mycket vackert!

  1. Anita Avatar

   Tycker det ser ganska så bekvämt ut 😉 Tack!

 3. PEPIX Avatar

  Why is this man sleeping in such a uncomfortable position? 🙂

  1. Anita Avatar

   To answer this, we need to ask the artist 😉 Thanks for your comment Pepix!

 4. onemillionphotographs Avatar

  Beautiful capture! Thank you for sharing!

 5. Jag Avatar

  En stilla meditation mitt i vardagen. Det kunde varit jag, som yngre låg jag ofta på golvet i diverse positioner, yoga har jag förstått att vissa av dem kallas nu, men det var jag omedveten om. Jag behövde den kroppsliga koncentrationen, mitt sätt att slappna av. Och monbretian, en blomma som jag upptäckte häromåret i grannens trädgård på landet och föll handlöst för, så vacker i alla stadier. Också en sorts meditation att betrakta det sköna. Tack för påminnelsen och vackra bilder!

  1. Anita Avatar

   Tack så jättemycket för din fina kommentar!

 6. evacarolasvensson Avatar

  Vilken fin skulptur, stämningsfull.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d