22 replies to “What a difference…

 1. Jag tycker att båda bilderna förmedlar åsikten, att personen hellre skulle vara någon annanstans. Fast visst är ansiktet vackrare med ett leende.
  Svante

 2. Great shots, precis som Tokens of Companionship säger. Trodde först att det var samma tjej. Men när jag kollade frisyren, troligen en peruk så såg jag att luggen inte var densamma. Japp, ett leende gör stor skillnad, verkligen:-)

  1. Visst är det samma tjej! Det var just det jag ville visa med, “what a difference a smile makes” och jag lyckades tydligen med bravur 😉

  1. Det önskar jag verkligen att alla tyckte. Det känns så trist när man ser människor man möter som ser ut som om de var på väg till en begravning.

 3. … och därför: Ge dina medmänniskor ett leende varje dag. Det kostar ingenting men kan göra stor skillnad i en annan människans vardag 😀

  1. Absoult, jag såg ganska så många av de karnevalklädda som såg något trötta ut. Kanske inte så lätt att le hela tiden då ett leende betyder allra mest när det är naturligt och spontant. Tack snälla för din kommentar.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star