14 replies to “

  1. Tack så jättemycket Anki! Allt är bra med mig men nu tar jag en paus från den här bloggen ett tag. Känns lite som jag fastnat med fötterna i väldigt segt klister, det går liksom inte att finna inspiration och jag vet inte vad jag ska blogga om. Fortsätter med 365 Foton för där är det fortfarande roligt.

   1. Kommer att sakna dig här, men jag förstår hur du menar och känner. Jag följer dig på 365 Foton som vanligt … och skönt att veta att det är OK med dig 🙂
    Kram

 1. Idag är inte alltid den bästa av dagar, men jag kan ju alltid försöka att göra den bra.
  Lite själsligt underhåll behöver vi alla då och då. Just idag känner jag ett sånt behov.

 2. Ett mycket professionellt och mycket njutbart och vackert bildspel med hänförande foton av insekter och annat som ditt skickliga fotoöga fastnat för. Tack för den stunden Anita! I perioder finns inte inspirationen för nya fotografier och man behöver pausa. Ha det så bra och hoppas att flyttplanerna fortskrider.

  1. Tusen tack snälla för dina fina ord. Får se hur länge det tar innan lusten är tillbaka men just nu känns det riktigt bra att pausa. Fortsätter med mina 365 bilder eftersom det fortfarande känns kul vilket det förhoppningsvis gör till årets slut.
   När det gäller flytten känns det en aning segt just nu eftersom vi ännu inte lyckats sälja vår lägenhet. Men tids nog…
   Ha en fortsatt fin helg!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star