It’s Raining

Today the weather is so bad here on the island that not even my dog ​​wants to go out.
It’s raining and getting dark outside already at five o’clock.Bad weather doesn’t mean you can’t shoot. But in case you aren’t in the mood for that, it can be fun to look through all the pictures stored in your huge archive and try to pick only ONE, just for fun! There are so many different ways to stay positive when a day feels gray.
Like thinking about old bright and happy memories, and not to forget…


Publicerat

i

,

Comments

17 responses to “It’s Raining”

 1. Minton Avatar

  Fina bilder och Fanny ser ut att sova gott.
  Kram

 2. Freja Avatar

  Åhh, så söt din hund är! Hoprullad och omstoppad❤

 3. bpz3 Avatar

  Så söt Fanny är liggandes under den fina filten med hundben på:-) Det är ju inte så ofta att det är så dåligt väder på Malta, mera regel än undantag här. Å om det är en tröst, här blir det mörkt bara en halv timme tidigare;-) Hoppas det fina vädret återkommer snart till Malta.
  Skulpturen är otroligt fin – love it:-)

  1. Anita Avatar

   Det är ofta dåligt väder på vintern man kanske inte riktigt lika dåligt som därhemma där vintern också är så mycket längre.

 4. Anki Avatar

  Absolut sanna ord Anita! Det finns så mycket att glädja sig åt att man inte behöver deppa ihop för mörka och regniga dagar. Att få gräva ner sig i bildarkivet och låta minnena skölja över en är en trevlig sysselsättning i höstmörkret när regnet slår på fönstren och alla planer på sköna promenader grusas.
  Härlig bild på Fanny – den uttrycker verkligen hennes känsla över vädret – precis så som många känner sig just nu 🙂
  Så fin skulptur … den gillar jag!

  1. Anita Avatar

   Tack snälla för din fina kommentar Anki!

 5. Lantlivsbilder Avatar

  Sådana hundar har jag aldrig haft, de jag har haft, har velat gå ut i alla väder. Speciellt mörka regniga höstmornar.
  Svante

  1. Anita Avatar

   Fanny är ingen vanlig hund, passar det inte damen eller om hon inte får som hon vill blir hon lätt lite krånglig. Har försökt att uppfostra henne så gott jag kunnat men basenji är inte så lätta, speciellt inte som första hund. Fast för mig är och förblir hon världens bästa fyrfoting, trots allt. 🐾🐾🐕💖 Tack för din kommentar Svante!

   1. Lantlivsbilder Avatar

    De hundar jag haft, har alltid velat gå ut oavsett väder, fast när det varit riktigt skräpväder har de uträttat sina behov snabbt, och följt med in med glatt humör.
    Svante

 6. Tony Avatar

  Jag rensar hårt i bildmapparna, men ibland hittar jag någon bild som jag ser med andra ögon på några år efteråt, eller så tar jag mig an en okej bild med nytt sätt att redigera eller justera den på.

  1. Anita Avatar

   Sånt är kul!

 7. Steve Avatar

  Härligt att se Fanny ligga och gosa under sin fina filt.

  1. Anita Avatar

   Hon trivs bra där, speciellt nu när det börjar blir kallare. 🐾

 8. Kristallina Avatar

  Typiskt för en Basenji att gosa under en filt. HImla fint foto. Jag hinner inte ens att fota och ja, vädret är bedrövligt. Skulpturen gillar jag mycket. Den vill ja ha som miniatyr 😀

  1. Anita Avatar

   Tack Kristallina! Tycker också om skulpturen, fann den i Nerja, när vi var i Spanien.

 9. Leya Avatar

  Fanny gör som Totti när det regnar…men ynglingen här struntar i vilket väder det är, bara han får komma ut. Jag håller med Totti…

 10. Jag Avatar

  Läckert regnfoto med rutorna och regndropparna – och färgerna! Mysigt foto på kurande Fanny och snyggt med statyn fotograferad så nära att man ser strukturen på ytan, rosten och färgerna, väldigt fint. Att en del av färgerna kommer igen i gatan gillar jag.

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: