It’s Raining

Today the weather is so bad here on the island that not even my dog ​​wants to go out.
It’s raining and getting dark outside already at five o’clock.Bad weather doesn’t mean you can’t shoot. But in case you aren’t in the mood for that, it can be fun to look through all the pictures stored in your huge archive and try to pick only ONE, just for fun! There are so many different ways to stay positive when a day feels gray.
Like thinking about old bright and happy memories, and not to forget…

17 replies to “It’s Raining

 1. Så söt Fanny är liggandes under den fina filten med hundben på:-) Det är ju inte så ofta att det är så dåligt väder på Malta, mera regel än undantag här. Å om det är en tröst, här blir det mörkt bara en halv timme tidigare;-) Hoppas det fina vädret återkommer snart till Malta.
  Skulpturen är otroligt fin – love it:-)

  1. Det är ofta dåligt väder på vintern man kanske inte riktigt lika dåligt som därhemma där vintern också är så mycket längre.

 2. Absolut sanna ord Anita! Det finns så mycket att glädja sig åt att man inte behöver deppa ihop för mörka och regniga dagar. Att få gräva ner sig i bildarkivet och låta minnena skölja över en är en trevlig sysselsättning i höstmörkret när regnet slår på fönstren och alla planer på sköna promenader grusas.
  Härlig bild på Fanny – den uttrycker verkligen hennes känsla över vädret – precis så som många känner sig just nu 🙂
  Så fin skulptur … den gillar jag!

  1. Fanny är ingen vanlig hund, passar det inte damen eller om hon inte får som hon vill blir hon lätt lite krånglig. Har försökt att uppfostra henne så gott jag kunnat men basenji är inte så lätta, speciellt inte som första hund. Fast för mig är och förblir hon världens bästa fyrfoting, trots allt. 🐾🐾🐕💖 Tack för din kommentar Svante!

   1. De hundar jag haft, har alltid velat gå ut oavsett väder, fast när det varit riktigt skräpväder har de uträttat sina behov snabbt, och följt med in med glatt humör.
    Svante

 3. Jag rensar hårt i bildmapparna, men ibland hittar jag någon bild som jag ser med andra ögon på några år efteråt, eller så tar jag mig an en okej bild med nytt sätt att redigera eller justera den på.

 4. Typiskt för en Basenji att gosa under en filt. HImla fint foto. Jag hinner inte ens att fota och ja, vädret är bedrövligt. Skulpturen gillar jag mycket. Den vill ja ha som miniatyr 😀

 5. Fanny gör som Totti när det regnar…men ynglingen här struntar i vilket väder det är, bara han får komma ut. Jag håller med Totti…

 6. Läckert regnfoto med rutorna och regndropparna – och färgerna! Mysigt foto på kurande Fanny och snyggt med statyn fotograferad så nära att man ser strukturen på ytan, rosten och färgerna, väldigt fint. Att en del av färgerna kommer igen i gatan gillar jag.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star