20 thoughts on “Flower(s) of The Day

  1. Du gör nog många mycket glad här hemma med dina fina bilder, för det regnar på många håll i Sverige just nu och många klagar över hur grått det är. För en gångs skull har Stockholm faktiskt haft tur, åtminstone den här veckan med plusgrader och ganska många solstrålar. Men blommor hittar vi knappast irl här just nu. Då din färgglada samling är mycket välkommen:-)

    Like

  2. Ljuvliga blomsterbilder, som vanligt! Rosen kan man nästan ta på, så vackert fotad. Den blå blomman, gurkörten blev jag lite extra glad över, har glömt bort att så den, den har ätbara blommor, man kan frysa in dem i isbitar och ha i saft och drinkar.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s