7 thoughts on “No More No Less

  1. Här var du sådär fyndig à la Anita igen. Fick scrolla upp och ned ett tag för att förstå att bilden var spegelvänd och att himlen i första bilden var grå. Men som sagt, det tog mig ett tag att haja! Bra att du sätter dina läsares hjärnor i arbete;-)

    Liked by 1 person

    1. Fuskade lite för det är inte himlen som är grå, det är havet man ser med en stor sten framför. Ibland har jag lite svårt att hitta på vad jag ska blogga om men tror jag skippar dagbokstanken. Blir nog mest enstaka bilder framöver, mest ordlöst. Bestämde mig för det efter att nästan en hel dag suttit och knåpat på ett svartvitt inlägg och när dagen var slut insåg jag att det inte var något att ha. Bortkastad tid eller nyttig lärdom 😉

      Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s