No More No Less


Publicerat

i

,

Comments

7 responses to “No More No Less”

 1. bpz3 Avatar

  Här var du sådär fyndig à la Anita igen. Fick scrolla upp och ned ett tag för att förstå att bilden var spegelvänd och att himlen i första bilden var grå. Men som sagt, det tog mig ett tag att haja! Bra att du sätter dina läsares hjärnor i arbete;-)

  1. Anita Avatar

   Fuskade lite för det är inte himlen som är grå, det är havet man ser med en stor sten framför. Ibland har jag lite svårt att hitta på vad jag ska blogga om men tror jag skippar dagbokstanken. Blir nog mest enstaka bilder framöver, mest ordlöst. Bestämde mig för det efter att nästan en hel dag suttit och knåpat på ett svartvitt inlägg och när dagen var slut insåg jag att det inte var något att ha. Bortkastad tid eller nyttig lärdom 😉

 2. Maddy Avatar

  Great shots!

  1. Anita Avatar

   Thank you Maddy 💖

 3. moviefan607 Avatar

  Nice picture it’s simplistic it’s awesome

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly Chris!

   1. moviefan607 Avatar

    Your welcome Anita!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: