Gallery

Black & White Photography – 9

This is the ninth time I join Susie’s fun photo black and white challenge.
In the past I have mostly photographed people, this time I choose pets, dogs and cats.“When I look into the eyes of an animal I don’t see an animal I see a living being, I see a friend, I feel a soul”
– Anthony Douglas Williams – If cats could talk they wouldn’t”
– Nan Porter –“Dogs eat – Cats dine
Ann Taylor –Having a dog or a cat will open your heart. Reading a book will open your mind.
Having both a pet and a book… absolute heaven.
– Mark Rubenstein –“You can keep a dog but it is the Cat how keeps People because Cats find Humans useful domestic Animals”
– George Mikes –“Look at animals kindly, and they will see. Talk to animals gently, and they will listen”
– AD Williams – “All animals are born with innocence, curiosity and love”
Anthony Douglas Williams –

Below are the images also in color for those who like to compare. And as always when it comes to quotes, we mustn’t take them too seriously, although some may be worth considering.

Susan’s Black and White on Wednesdays

23 thoughts on “Black & White Photography – 9

 1. Sanna citat som jag verkligen vill hålla med i. Underbara bilder både i svartvitt och i färg. Kan inte välja vilket jag föredrar. Båda alternativen gillar jag. Hundar och katter är underbara och du har verkligen lyckats fånga det där lilla extra i bilderna. Jag är väl mer hund- än kattmänniska nu mer. Men varit tvärtom i min ungdom. Men allt har sin tid.
  Det är ju bara att se in i Fannys ögon så smälter hjärtat. “Titta på djur vänligt så kommer de att se. Prata försiktigt med djur, så lyssnar de” – underbart citat.

  Liked by 1 person

 2. Ja du!!! Du är inte bara en mästare med att “fånga ögonblicket” (i dubbel bemärkelse) hos människor, du lyckas även med det hos djur. Bilderna är enastående, både i svartvitt och i färg. Citaten är perfekta till bilderna. Hur gör du???
  Bilden med den gäspande(?) katten är värd ett pris, liksom sista kattbilden då katten ser ut som en “smiley”, den här;-).
  Å Fanny verkligen ser OCH pratar med de mjuka och fina ögonen.

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla för din så fina kommentar. Katten som gäspar är gammal men jag har aldrig ändrat den till svartvitt tidigare. Sista katten har mist sitt ena öga vilket kanske inte syns så tydligt.

   Like

 3. Tack för alla underbara bilder du delar med dig av. Jag njuter av att se på dem. Vaje mejl som kommer från dig är en källa till glädje. Tyvärr kan jag inte kommentera så ofta på grund av strejkande händer men som sagt, det hindrar mig inte från avv njuta av fantastiska bilder. ❤
  //Piia-Liisa

  Liked by 1 person

  1. Men oj, nu blir jag alldeles rörd!! Tusen tack Piia-Liisa för din så fina kommentar. Den bevarar jag länge i mitt minne, plockar fram när det känns motigt och meningslöst att lägga ut några bilder alls. För så känns det ibland men en kommentar som din ger mig mängder av själslig energi. Tack fina Du 💖

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s