13 replies to “It Grows…

 1. It certainly does – växer alltså. Så himla läckra bilder. Å om jag känner dig rätt så tog du vitlöksklyftorna och satte dom i jord i en blomkruka – NOT:-)))

  Liked by 1 person

  1. Tack! fast du känner mig nog inte sådär jättebra. Det var min käre make som såg det gröna och fyllde ett litet platslock med vatten och lät den stå i fönstret där den står än idag och bara fortsätter att växa. Vart ska detta sluta…. Hahaa… eller vad menar du med det där sista – NOT 🙂

   Like

    1. ..vilken lukt?? Hahaa.. tror att antingen gillar man vitlök eller motsatsen. Fast min käre makes pappa sa att han avskydde vitlök så när hans fru lagade mat så talade hon inte om att hon lagt i vitlök. Ture som han hette berömde ofta sin maka för att laga så god mat, trots den dolda vitlöken 😀

     Liked by 1 person

     1. Jag känner lukten under min näsa när jag har ätit det. Ingen chans att lura mig 😀
      Läste en kontaktannons när jag var hos frissan sist. En man beskriver sig själv och vad han önskar sig av en kvinna och till sist skrev han: Du tycker inte!! om vitlök 😂

      Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star