13 replies to “It Grows…

 1. It certainly does – växer alltså. Så himla läckra bilder. Å om jag känner dig rätt så tog du vitlöksklyftorna och satte dom i jord i en blomkruka – NOT:-)))

  1. Tack! fast du känner mig nog inte sådär jättebra. Det var min käre make som såg det gröna och fyllde ett litet platslock med vatten och lät den stå i fönstret där den står än idag och bara fortsätter att växa. Vart ska detta sluta…. Hahaa… eller vad menar du med det där sista – NOT 🙂

  1. Tack! Det sägs att vitlök ska vara nyttigt men jag äter det för att det är gott som krydda i vissa maträtter.

    1. ..vilken lukt?? Hahaa.. tror att antingen gillar man vitlök eller motsatsen. Fast min käre makes pappa sa att han avskydde vitlök så när hans fru lagade mat så talade hon inte om att hon lagt i vitlök. Ture som han hette berömde ofta sin maka för att laga så god mat, trots den dolda vitlöken 😀

     1. Jag känner lukten under min näsa när jag har ätit det. Ingen chans att lura mig 😀
      Läste en kontaktannons när jag var hos frissan sist. En man beskriver sig själv och vad han önskar sig av en kvinna och till sist skrev han: Du tycker inte!! om vitlök 😂

  1. Nu kom jag på att jag ju skulle sätta ner vitlöken i jorden!! Tror den har legat på samma plats här hemma ett par veckor nu. Får se om den överlever.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star