Anything to Do with Boats

This week’s CFFC topic is “Anything to do with boats” and since I’ve been to Marsaxlokk recently I show some pictures from this small, traditional fishing village located in the South Eastern Region of Malta.For the sake of the colors and for Horus’ eye which is said to protect the fishermen when they are at sea.

“We may have all come on different ships, but we’re in the same boat now.”
Martin Luther King, Jr.“There are a lot of mysterious things about boats, such as why anyone would get on one voluntarily.”
P. J. O’Rourke
“The sea is the same as it has been since before men ever went on it in boats.”
Ernest Hemingway
.

Cee’s Fun Foto Challenge.

20 replies to “Anything to Do with Boats

  1. Drömbilder! De färgglada för Malta så typiska båtarna är ju helt underbara. Man blir ju så glad bara att titta på dom. Sedan var det roligt att du blandade med andra vyer typ näten och killen som bar på gummibåten. Bra tänkt där, speciellt med tanke på citaten som var himla bra:-)

  2. Många fina båtbilder men jag fastnar i nätet, haha, den bilden är så himla läcker med sina behagliga färger och de roströda plupparna som kontrast, längst bort i bilden ser de ut som röda bär. Gillar också bilden på den fyrkantiga båten, ser ut som ett hemmabygge, en liten tuffing. Och som Claes skriver: många detaljer som ögat fastnar på i fotona! Kan tittas länge på.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star