Tulips – Flower of The Day

I bought a bouquet of tulips, in two different colors, three pink and four red. That was then, now they have begun to fade. But my images do not wither, they remain as long as I choose to keep them, I can keep them alive.

“You’re only here for a short visit. Don’t hurry, don’t worry. And be sure to smell the flowers along the way.”
– Walter Hagen

“I’d rather wear flowers in my hair, than diamonds around my neck.”
– Unknown

Cee’s Photo Challenge Flower of The Day

31 replies to “Tulips – Flower of The Day

  1. Ja, dina makron är ju som vanligt helt fantastiska:-) Tänkte på dig både igår och idag. För jag “lydde” dig och bytte vattnet på buketten varje dag. Ändå vissnade dom och… luktar väldigt illa. Slängde dom som hängde ner och luktade värst. Imorgon ryker hela buketten. Så synd faktiskt, för den var vacker – i två dagar. Suck.

    “You’re only here for a short visit. Don’t hurry, don’t worry. And be sure to smell the flowers along the way.” Så sant, så sant…

    Hoppas dina tulpaner kommer hålla sig längre än två dagar. Å då menar jag när de är krispiga och fräscha, inte vissna och illaluktande;-)

    1. Undrar vad det är för skumt med dina tulpaner, mina luktar aldrig illa och när jag byter vatten bryr jag mig inte om att lukta på det. De höll i nästan en vecka, slokade och idag tappade de sina blomblad och nej, inga bilder på vissna tulpaner blir det 😉

  2. Drömska vackra mjuka bilder på dessa vårens glädjebärare. Hos mig står en bukett med vagt röda med ljusa strimlor. Maken handlar, så han väljer, en överraskning varje gång.

    1. Visst är de vackra dessa blommor och vilken omtänksam make du har! Hemma hos oss är det så gott som alltid jag som köper blommor, maken frågar vad de kostade 😉 Nej men, han är oerhört generös men på ett annat sätt.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star