Yellow Mellow

Above are some trifling knowledge, a couple of quotes and some flowers from yesterday’s walk with my doggies. I chose the yellow ones, there are plenty of them now. Don’t forget to click on an image to enlarge.

Cee’s Photo Challenge Flower of The Day

By the way, we’ve moved from Sliema to Rabat! Nature around the corner, the dogs can run freely and it feels great! Here we’ll live temporarily, finally on our way to “who knows where” to our new home in Cyprus. Meanwhile, now that the first move is complete, I’ll get more time for the blog and to visit you and others out there, in this amazing bloggosphere.

Morning walk in Rabat
Malta 19 April 2020

Comments

24 responses to “Yellow Mellow”

 1. Alittlebitoutoffocus Avatar

  Enjoy Rabat! I guess it will be a little quieter than Sliema and much more space for the dogs to run around. 😊

  1. Anita Avatar

   Thank you Mike! Yes, it’s a big difference and I love it 😁

 2. Manja Mexi Mexcessive Avatar

  Beautiful! I’m glad that your dogs can run freely. Happy spring!

  1. Anita Avatar

   Thank you Manja! Yes, it feels great to be so close to nature. Also wish you a Happy spring❣

 3. Photos by Jez Avatar

  Beautiful shots, Anita 😃

  1. Anita Avatar

   Thank you kindly Jez 😊

 4. bpz3 Avatar

  Det var otippat! Att är “slutdestination” var Malta berättade du ju, men att ni skulle mellanlanda i Rabat var en överraskning. Hoppas verkligen att ni kommer att trivas där. Rabat är ju betydligt lugnare än Sliema. Det ska bli hur kul som helst att följa dina utflykter med “the doggies” i Rabat.

  1. Anita Avatar

   Slutdestinationen är Cypern och mellanlandningen här i Rabat blir förhoppningsvis inte så lång. Fast det känns betydligt bättre nu när vi äntligen kommit bort från Sliema. Här är som att bo på landet, inte en lyftkran så långt ögat når och istället för fula hus har vi utsikt över böndernas fält 🙂

 5. Kristallina Avatar

  Det är vackert! Gula blommor har alltid varit små solar för mig. Ska bli roligt att se de nya platserna där ni bor nu. Underbart att hundarna kan springa fritt där. Sista bilden fick mig att le. Den var riktigt bra.
  Ha en trevlig ny vecka!

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Kristallina. Ja, det känns riktigt bra att hundarna äntligen kan springa fritt utan att jag behöver åka någonstans på morgonen. Fast ett litet bakslag att båda vovvarna börjat löpa så nu blir det koppel i några veckor framöver 😏

 6. Blogs-R-Us Avatar

  Beautiful

  1. Anita Avatar

   Thank you Ranjit

 7. Birder's Journey Avatar

  What a great quote, and so true!

  1. Anita Avatar

   Thank you!!

 8. Mr. Ohh's Sideways View Avatar

  Enjoy the new place Great post Looking forward to some great pictures
  ;;
  ;;
  ;;
  Laugh on the inside, then spring a leak

  1. Anita Avatar

   Thank you Mr Ohh.. 😂😂

 9. Susanne Avatar

  Underbart att höra att flytten gått bra och att ni trivs. Att ha naturen runt knuten är bland det bästa och lyxigaste som finns. Ser fram emot bilder från er nya hemstad.

  1. Anita Avatar

   Tack så mycket Susanne! Det här är en mellanlandning, vi kommer att flytta från Malta till Cypern, förhoppningvis till hösten.

 10. Bless Setor Avatar

  🤩🤩🤩

 11. annicaaktiv Avatar

  Vackert inlägg som alltid Anita!
  Jag har en liten fundering. Hur kallt blir det hos dig som kallast, när det är typ vinter.
  Jag har ofta undrat vad som händer, om man t ex odlar en tomat. Lever den hur länge som helst hos dig, eller vad händer?
  Här hos mig kommer ju kylan på hösten och stoppar upp processen.
  Önskar dig en riktigt fin helg nu! 🙂

  1. Anita Avatar

   Har precis titta på några av dina senaste bilder och det känns nästan som att du bor på en annan planet 😂 Runt 10-12 grader på nätterna har vi när det är vinter och som kallast har det varit runt 3 grader. Alltså, ingen frost så tomater och annat lever ett ganska så normalt liv 😉 Tusen tack för din kommentar Annica och för dina besök hos mig.

   1. annicaaktiv Avatar

    Tack för ditt svar Anita 🙂 Visst är naturen ombytlig beroende på vart vi bor 😀

 12. Jag Avatar

  Mellanlandning läser jag och förundras över att ni orkar om ni ändå ska flytta till Cypern. Men härligt för er med lantlig miljö med hundarna som kan springa fritt. Glada gula blombilder, och så vägen som går mot en blå himmel!

  1. Anita Avatar

   Visst orkar vi med att mellanlanda, rena energikicken att äntligen komma ifrån vårt boende i Sliema. Här är om inte som i paradiset men en väldigt positiv kontrast. Tack för dina rader och Trevlig Valborg!!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d